Help Bram het Helpcenter helpen!

Help Bram het Helpcenter helpen! | Geld inzamelen
 
 
Binnenkort zal Bram de uitdaging aan gaan en de halve marathon lopen.

Na de editie 2018 van Maastrichts Mooiste leek het me goed, gemotiveerd door mijn echtgenote, om een nieuwe uitdaging te zoeken als hardloper.  Dit was voor mij het begin om te gaan trainen voor mijn eerste halve marathon. Tot nu toe gaan de trainingen boven verwachting goed en ik kijk uit naar mijn eerste wedstrijd voor deze afstand.

Om dit heuglijke feit te vieren leek het me een goed idee om anderen daar ook van mee te laten genieten. Het idee is ontstaan om een sponsoractie op te zetten voor het Helpcenter. Ik heb mijn actie "Help Bram het Helpcenter helpen" genoemd. Enerzijds hoop ik dat mensen mij per kilometer gaan sponsoren of één bedrag te geven als ik de halve marathon volbreng, anderzijds mogen mensen ook extra geven mocht ik de halve marathon binnen de twee uur lopen (richttijd 2 uur en 5 minuten). Laat eventueel een berichtje voor me achter als je wat gaat doneren, zodat ik jullie op de hoogte kan houden.

Ik wil me graag sportief inzetten voor mensen die onze hulp hard nodig hebben om hun zelfredzaamheid te verhogen. Met deze actie hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan het Helpcenter om deze taak te kunnen verrichten!

Bram de Vries
20-02-2020

Ben er klaar voor!

De afgelopen weken heb ik veel getraind. Per week een aantal keren in de sportschool en zeker 1 keer buiten. Van de feestdagenkilo's zijn er 4 weggewerkt en mentaal zit het ook wel goed. Heb nog een keer de route goed bekeken en ga de komende dagen mijn voeding voor de rendag samenstellen. Voeding tijdens de halve marathon is van essentieel belang om het lichaam van voldoende energie te voorzien. Vandaag over 2 weken is de wedstrijd weer achter de rug en hoop ik terug te kunnen kijken op een mooie loop en goede tijd. Veel belangrijker vind ik nog dat mijn inzet tot een mooi bedrag voor het Helpcenter zal leiden. Er kan nog steeds gesponsord worden. Elk bedrag groot en klein is van harte welkom. Helpt u mij het Helpcenter te helpen!

Alvast bedankt..


Bram de Vries
08-02-2020

Storm op komst!

Als ik dit schrijf wordt Nederland bezocht door de storm Ciara. Allerlei codes worden gehanteerd om aan te geven wat de storm teweeg kan brengen en dat we vooral worden geadviseerd om thuis te blijven. De stormen die onze persoonlijke levens treffen worden niet altijd van tevoren aangekondigd. Meestal komen deze onverwacht en moeten we dan zien aan te pakken, te overleven. De mensen die hulp zoeken bij het Helpcenter zijn mensen die vaak geen uitweg meer zien of hebben met de problemen die hun leven zijn "binnengewaaid". Het Helpcenter gaat het gesprek met ze aan om te beoordelen waar hulp nodig is. Dit kan zijn t.a.v. de dagelijkse levensbehoeften zoals eten of kleding, maar ook kunnen mensen ondersteund worden bij het op orde krijgen van hun financien. Hierbij wordt er altijd naar gestreefd om mensen weer voldoende zelfredzaamheid te geven, zodat ze weer in staat zijn om het leven aan te kunnen met of zonder storm.

Het Helpcenter heeft sponsors, krijgt van supermarkten voedsel voor de voedseluitgifte, maar is daarnaast ook afhankelijk van eenmalige of structurele giften. Door mijn sponsoractie hoop ik een duitje in het zakje te kunnen doen. Hierbij heb ik jullie nodig. Sponser mijn hardloopactie. Alle giften groot en klein zijn van harte welkom! Alvast bedankt.


Bram de Vries
28-01-2020

De tijd vliegt.

Het is nu alweer bijna eind januari. De halve marathon komt er met rasse schreden aan. Ondertussen 3,5 kg afgevallen door gezonder te eten. Vooral minder snoepen. Het trainen in de sportschool werpt zijn vruchten af en vertaald zich naar makkelijker buiten kunnen lopen. Ik breng mijn actie steeds opnieuw onder jullie aandacht omdat het werk van het Helpcenter verschil maakt. De hulp die geboden wordt geeft mensen de steun die ze nodig hebben. Hulp om de financien op orde te krijgen, tijdelijke voedselondersteuning of hulp om weer te kunnen participeren in de samenleving. Naast de vrijwilligers die nodig zijn om het werk te kunnen doen is geld heel belangrijk, zodat het werk kan worden gedaan.

Daarvoor wil en ga ik me voor inzetten. Helpt u mij, zodat ik het Helpcenter financieel kan helpen?

Alvast bedankt.


Bram de Vries
19-01-2020

Buiten trainen.

Afgelopen donderdag was het geweldig weer om te testen of de 21,1 km (nog) binnen mijn bereik ligt. Naast het binnen trainen in de sportschool vind ik het heerlijk om buiten te rennen. Met voldoende water een banaan en wat gelletjes rende ik een nieuwe route richting Born. De eerste 10 km gingen vrij eenvoudig. Vanaf de 14de kilometer merkte ik de eerste verzuring in de bovenbenen. Na km 18 werd het minder en kon ik het tempo nog iets verhogen. De halve marathon liep ik iets boven de 2 uur, exact 2 uur 6 minuten en 45 seconden.

Als test geslaagd, maar de tijd kan beter. De training was vooral om kilometers te maken. De komende weken nog genoeg tijd om de snelheid te verbeteren. Doneren kan nog steeds.Over 6 weken sta ik aan de start. Heb er zin in! 

 


Bram de Vries
15-01-2020

Trainen, trainen, trainen.

De komende weken staan in het teken van krachttraining en hardloopkilometers maken. De afgelopen weken heb ik meerdere keren de sportschool bezocht en buiten mijn hardloopkilometers gemaakt. Het gaat me goed af en ik geniet van de kilometers buiten. Door deze actie ben ik extra gemotiveerd om mijn best te doen voor de mensen die zich melden voor ondersteuning bij het Helpcenter. Deze ondersteuning kost geld. Ik ga hiervoor de halve marathon lopen. Er zijn al donaties gedaan, maar er zijn nog steeds donaties nodig om het werk van het Helpcenter mogelijk te maken! Kan ik op u rekenen?


12 donaties
€ 540,00
Doel: € 2.110,00
25%