Help Bram het Helpcenter helpen! | Geld inzamelen
 
 

Help Bram het Helpcenter helpen!

Binnenkort zal Bram de uitdaging aan gaan en de halve marathon lopen.

Na de editie 2018 van Maastrichts Mooiste leek het me goed, gemotiveerd door mijn echtgenote, om een nieuwe uitdaging te zoeken als hardloper.  Dit was voor mij het begin om te gaan trainen voor mijn eerste halve marathon. Tot nu toe gaan de trainingen boven verwachting goed en ik kijk uit naar mijn eerste wedstrijd voor deze afstand.

Om dit heuglijke feit te vieren leek het me een goed idee om anderen daar ook van mee te laten genieten. Het idee is ontstaan om een sponsoractie op te zetten voor het Helpcenter. Ik heb mijn actie "Help Bram het Helpcenter helpen" genoemd. Enerzijds hoop ik dat mensen mij per kilometer gaan sponsoren of één bedrag te geven als ik de halve marathon volbrengen, anderzijds hoop ik dat er een loopgroep ontstaat om nog meer sponsorgeld, per loper, binnen te halen. Laat eventueel een berichtje voor me achter als je wat gaat doneren, zodat ik jullie op de hoogte kan houden.

Ik wil me graag in het zweet lopen voor mensen die onze hulp hard nodig hebben om hun zelfredzaamheid te verhogen. Met deze actie hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan het Helpcenter om deze taak te kunnen verrichten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.