Help Bloemfontein Barbie Etana

Help Bloemfontein Barbie Etana | Geld inzamelen
 
 
Onze geliefde hond Etana heeft hulp nodig

Bloemfontein Barbie Etana is een boerboel met een speels karakter, die hartstikke vrolijk en lief is voor ieder. Ondanks dat ze al een volwassen hond is, zou je dat niet zeggen als je haar rond ziet springen als Etana samen met ons buiten een rondje loopt.

Na een normale loopsheid verscheen er ineens een grote bal bij haar achterste tepel. We hebben dit vervolgens even afgewacht, omdat ze altijd wel wat opgezwollen tepels had na haar loopsheid, echter verdween deze bal niet en zijn we langs gegaan bij de dierenarts. Daar werd ons verteld, aan de hand van zelfgemaakte foto's, dat het drie verschillende dingen konden zijn: haar baarmoeder die door haar buikwand zou kunnen zijn gevallen, een melkklier onsteking of een tumor.

Daarna hebben we een afspraak gemaakt en zijn we naar de dierenarts geweest met Etana zelf, daar hebben we te horen gekregen dat ze helaas een snel groeiende tumor heeft en dat we snel moeten beslissen wat we willen doen.

Het eerste wat we sowieso van plan zijn om te doen is een röntgen foto te maken om te zien of het al via de bloedbaan naar haar longen is gegaan. Als dit niet zo is hebben we twee verschillende opties, een operatie van rond de 600 euro of eentje van 1000 euro.

Omdat alles zo snel mogelijk beslist moet worden, want ze geven de tumor nog maximaal twee weken voordat de tumor open spat en Etana alleen onnodige pijn gaat lijden, wat wij graag willen voorkomen, hebben we zo snel mogelijk geld nodig.

Wij willen Etana de beste manier van leven geven en hopen met heel ons hart dat het nog niet uitgezaaid is naar haar longen en dat we met een operatie haar nog wat langer bij ons kunnen houden.

Elk klein bedrag helpt ons ontzettend en wij zijn dan ook met de hele familie de mensendie Etana (en ons) willen steunen hartstikke dankbaar.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 235,00
Doel: € 1.000,00
23%

Deze actie is gesloten.