Help Bloem de Berg op. | Geld inzamelen
 
 

Help Bloem de Berg op.

Een handicap, een uitdaging, een doel en heel veel hard werk. Help jij Bloem de Berg op?!

Nog iets meer dan 3 maanden, dan is het zover. Donderdag 18 juni 2020. De HandbikeBattle, een unieke, pittige, levensveranderende handbikewedstrijd voor mensen met een lichamelijke handicap. 

Strijdtoneel is de klim naar de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk.
Zo'n honderd deelnemers gaan op armkracht naar boven, over een lengte van 20 km en met bijna 1000 meter hoogteverschil. Een stijgingspercentage van 14%.


Als dat lukt, als het na heel veel trainen mogelijk is om de top van de berg te bereiken, dan ligt de wereld aan je voeten. Als je ondanks een lichamelijke beperking, zo'n extreme fysieke en mentale uitdaging aankan en durft dromen waar te maken, dan verbeter je de kwaliteit van leven en kan je de uitdagingen die het leven nog in petto heeft makkelijker aan.

Daarom was het voor mij geen vraag óf ik mee zou doen, maar hóe ik mee ging doen. Gelukkig krijg ik in het team van Revalidatiecentrum Reade professionele begeleiding om mijn doel te halen. Ik werk me vol overgave bijna elke dag in het zweet om maar sterker en fitter te worden. Gezond eten, op tijd rusten, bijkomen van zware trainingen en weer opnieuw beginnen. Alles om maar het maximale uit mijn lijf te halen.

Het was vooraf niet duidelijk of ik het zou halen. Ehlers Danlos is een grillige aandoening, die het hele lichaam aantast en ik ben niet alleen volledig rolstoelgebonden, maar mijn vingers, handen, armen en schouders zijn ook fors aangetast en die moeten wel het zware werk doen. Hoe dichter het bij 18 juni komt, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat ik het gevecht met die Alpenreus aankan.


Ik kreeg een extra tegenslag te verwerken door een ernstig auto ongeluk, waar ik met heel veel geluk uit ben gekomen en zo liep het trainen vertraging op. Dat was voor mij geen reden om te stoppen, maar om nog harder mijn best te doen. Over een paar weken hoop ik sterker dan ooit te zijn en trots mijn prestatie met jullie te kunnen delen.

 

Daar is nog wel het een en ander voor nodig. Voor de tocht omhoog is er al een handbike, maar er is nog geld nodig voor de trainingen, om de bike te vervoeren, de reis en het verblijf voor het team te bekostigen en voor onze teamkleding. Willen jullie alsjeblieft helpen door te doneren? Dan kan ik dankzij jullie een overwinning behalen die me kracht en energie geeft om de rest van mijn leven op door te kunnen rollen. šŸ™Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

64 donaties
€ 2.215,00
Doel: ā‚¬ 4.000,00
55%