HELP beschermde wieg!

HELP beschermde wieg! | Geld inzamelen
 
 
Beschermde Wieg Om wanhopige en radeloze moeders te helpen met hun baby!

Lieve Jij,

 

Bedankt voor het bezoeken van deze doneeractie!

Helaas komt het nog te vaak voor dat ergens onbeschermd een baby wordt achtergelaten, of nog erger... omgebracht! Puur omdat deze radeloze, wanhopige en vooral vaak angstige mama's geen andere oplossing zagen! Voor mama's die deze moeilijke keuze moeten maken bestaat een stichting die hulp kan bieden : Stichting Beschermde Wieg!

 

Zelf wist ik niet van het bestaan van deze organisatie, totdat ik een filmpje zag van NOS waar een jonge dame een beschermde wieg had geopend. Na het filmpje wist ik het zeker : DIT WIL IK OOK! ik heb er nooit bij stilgestaan dat deze moeders en vooral ook de baby's op deze manier geholpen kunnen worden en zo de baby goed terecht kan komen!

Ik wil hierbij helpen! Hoe? Op 2 manieren!

-Door deze doneeractie te starten, om geld op te halen dat ik dan schenk namens ons alle aan deze prachtige stichting, die helaas geen subsidie krijgt!g(maar dat is geen reden niet alvast van start te gaan, een wanhopige moeder en haar kind hebben er niets aan wanneer we wachten op financiële veiligheid. 

EN 

-Ik wil graag zelf een beschermde wieg openen in Vlissingen! 

 

Hoe gaat de beschermde wieg in werking voor de mama in het kort? 

De beschermde wieg is een kamertje waar de baby warm en veilig opgevangen kan worden, het ontbreekt de baby aan niets en de 'bescherm-mama' (ik dan bijv. Als het kamertje in Vlissingen geopend wordt) kan direct achter medische zorg aangaan indien nodig. 

In het kamertje staan een bedje en een stoel, de mama kan er even bijkomen en in alle rust afscheid nemen van de baby. Ook kan de mama op een knop drukken als er behoefte is om te praten, dan kan de bescherm-mama zo snel mogelijk naar de mama toe om te praten en die mama hieft niet haar naam te zeggen als ze dit niet wilt.

In het kamertje ligt een envelop met informatie over de gevolgen van de bevalling, de noodzaak van medische hulp en waar ze terecht kan - ook als ze anoniem wilt blijven! Ook zit er een puzzelstukje in, daarbij hoort een ander puzzelstukje die bij de baby blijft!Als de stukjes in elkaar passen , weten ze dat ze moeder en kind zijn.. dat is van groot belang want de mama kan binnen 6 maanden na geboorte terugkomen op haar keuze van afstaan! 

De mama kan kiezen gegevens achter te laten, zodat get kindje later in contact kan komen als hij/zij 'groot' (16jaar) is, maar de mama is dit niet verplicht! 

Als de mama dan weggaat, legt ze het baby'tje in het bedje.. sluit zij de deur.. gaat deze op slot zodat de baby alle veiligheid krijgt die nodig is, de bescherm mama gaat naar de baby en zorgt liefdevol voor de verdere stappen. 

 

 

WIL JIJ HELPEN, om zo'n kamertje in Vlissingen te openen waar ik zorg voor zal dragen? En helpen aan een bedrag dat we met trots aan de stichting kunnen doneren zodat er meer kamertjes door heel Nederland geopend kunnen worden? Doneer dan aub! Iedere cent telt dus ook hele kleine donaties zijn welkom! 

 

 

HELP DEZE BABY'S VOOR EEN EERIJKE LIEFDEVOLLE KANS OP EEN MOOI LEVEN! 

en HELP DEZE MAMA'S AAN EEN BETERE KEUS! 

 

meer info of rechtstreeks doneren ook mogelijk via www.beschermdewieg.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 80,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.