Help beroofde Oma Op Vakantie!

Help beroofde Oma Op Vakantie! | Geld inzamelen
 
 
Help Oma mee op vakantie! Oma van 97 jaar is beroofd en kan nu niet meer op vakantie.

Beste mensen,

Op zaterdag 11 november is mijn 97 jarige Oma slachtoffer geworden van een een laffe babbeltruk en hierbij beroofd van € 1.400 en een aantal zilveren sieraden (met vooral emotionele waarde). De verzekering van Oma vergoedt een symbolisch bedrag voor de sieraden, maar geeft geen vergoeding voor het contant geld.

Omaatje heeft een AOW en spaart iedere maand een klein bedrag. Hiermee had ze al zo'n € 1.400 bij elkaar gespaard, bijna voldoende voor een vakantie in Duitsland die voorjaar 2018 moest plaatsvinden. Ze keek erg uit naar de vakantie, te meer omdat dit wel eens de laatste vakantie kon zijn gezien haar leeftijd.

Help Oma Op Vakantie!!

De daders zijn nog niet gepakt en zullen waarschijnlijk ook niet meer gepakt worden omdat het complex geen camera's heeft. Wie helpt daarom mee om Oma toch op vakantie te sturen in het voorjaar 2018. Iedere bijdrage - hoe groot of hoe klein die is - is welkom. Het zal Oma niet lukken om zelf weer voldoende geld bij elkaar te sparen om op vakantie te kunnen.Helpt U Oma Op Vakantie.

Bedankt voor uw bijdrage! 

Jan van S. De ouste kleinzoon van Oma.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 1.400,00
1%

Deze actie is gesloten.