help Ben zijn laatste wensen vervullen

help Ben zijn laatste wensen vervullen | Geld inzamelen
 
 
help Ben zijn laatste wensen vervullen

Dit is een inzamelings actie die ik houd voor Ben van der Zee het verhaal van Ben is voornamelijk omringt door pure pech en ongeluk.

 

Ben is(was) een hard werkende zzper die eigenlijk altijd bezig was en nooit ondanks de crisis jaren bij de pakken neer ging zitten de crisis jaren zijn op zijn zachts gezegd niet gunstig geweest voor Ben hij is in deze tijd veel kwijt geraakt maar ondanks dit bleef hij altijd zijn schouders er onder houden en deed hij zijn best om rond te komen. Ben was het afgelopen jaar lekker bezig en alles ging weer de goede kant op er was veel werk en beetje bij beetje kroop hij uit het dal, echter nu het doel van deze actie het gebeurt allemaal in december 2018.

Ben voelde zich al enige tijd niet lekker en hield eten moeilijk binnen hierdoor ging hij naar de huisarts deze schreef hem een kuur voor, een hele zware kuur deze deed zeker niet wat het moest doen en het ging van kwaad tot erger met veel pijn en moeite heeft Ben kerst nog thuis kunnen vieren en ging 27 december op afspraak langs in het ziekenhuis, hier bleek dat Ben een maagzweer had en werd hier voor behandel de artsen deden allerlei onderzoeken en op oudjaarsdag zouden de uitslagen binnen komen ben wilde heel graag oud en nieuw thuis vieren dus de artsen gaven hem een avondje vrij af en hielden de uitslagen bleek later nog achter, Ben ging 1 januari weer netjes terug naar het ziekenhuis en kreeg weer zijn medichijnen echter op de dag erna kreeg ben de uitslagen en toen bleek het goed mis te zijn Ben heeft maag kanker met uitzaaiingen naar de lever en lymfekleren en kwam de mededeling dat er eigenlijk alleen nog tijd gewonnen kon worden maar dat her zo ie zo een opgegeven zaak was(dit hebben de artsen dus bewust niet voor oud en nieuw willen zeggen).

Inmiddels is Ben met chemo bezig de eerste kuur ging op zijn zachts gezegd(zoals zoveel in Ben zijn leven)niet echt soepeltjes maar ook hier heeft Ben zich weer doorheen geslagen en is vandaag begonnen aan de 2e chemo kuur die voor alsnog redelijk verloopt.

Ben heeft van de week een gesprek met de huisarts gehad en die heeft hem verteld dat hij er sterk rekening mee moet houden dat hij de feestdagen van dit jaar niet gaat halen en dus wil ben al zijn goede dagen die hij heeft benutten met familie en vrienden om de dingen te doen die hun en hij nog graag wilde doen.

Echter is het probleem dat Ben nu een uitkering heeft en gezien dit land zwaar vertieft en je als zzper het maar zelf moet oplossen.Ben heeft altijd hard gewerkt en nu moet hij het doen met een uitkering van amper €600,- wat het moeilijk maakt om de dingen te doen die hij graag wil doen, vandaar dat ik deze actie ben begonnen zodat wij met zijn alle hem kunnen helpen om die laatste maanden(laten we hopen maanden) nog alle dingen te doen die hij wilt.

 

Michel hardy
10-04-2019

28-3-2019

een zwarte dag helaas is Ben vandaag overleden.

het ging helaas niet meer ik wil iedereen bedanken voor de steun en hulp.

Ben heeft mij verteld dat het geld dat over is gebleven van jullie donaties gedoneerd moet worden aan team westland.

 


Michel hardy
17-03-2019

van 22-2-2019 tot 01-03-2019 zijn wij met zijn alle op vakantie gegaan en hebben hier nog een aantal leuke herinneringen weten te creëren met elkaar zie de foto's van de barbecue en het vuurtje daarna Ben heeft hier ook heerlijk van genoten.

 

Helaas is inmiddels het bericht naar voren gekomen dat de chemo helaas niet zijn werk heeft gedaan en dit heeft als resultaat dat het helaas voor niets is geweest en dat Ben nu officieel is uitbehandeld en hij heeft zojuist het ziekenhuis verlaten om thuis zijn laatste tijd door te brengen, het vooruitzicht is helaas niet goed maar dat kan ook niet anders als je bent uitbehandeld de prognose is maximaal 2 maanden.

 

Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor het steunen van Ben ik vind het heel mooi om te zien dat zoveel mensen Ben een warm hart toe dragen.

 


59 donaties
€ 4.120,00
Doel: € 5.000,00
82%

Deze actie is gesloten.