Help Beauty weer op 4 pootjes

Help Beauty weer op 4 pootjes | Geld inzamelen
 
 
Help Beauty weer op 4 pootjes

Kunnen jullie ons dan misschien helpen?

Mijn naam is Mèlanie Wilschut en ik ben sinds een aantal maanden (juni) de trotse eigenaar van Beauty.

Beauty is een stafford pup van 9 maanden oud. Ik heb haar weggehaald bij de vorige eigenaar omdat ze hier mishandeld en verwaarloosd werd.

Zo heeft de vorige eigenaar dus ook behoorlijke schade aan haar rechter poot aangericht. 

Ik vroeg toen nog wel of ze mank was, maar kreeg daar een paar dagen later pas eerlijk antwoord op.

Vanaf moment 1 zijn we dikke maatjes en hebben we het prima naar ons zin. Zodoende had ik ook gehoopt dat we samen een training konden gaan volgen om samen 

plezier te hebben en te werken aan vertrouwen en Beauty te socialiseren wat juist op deze leeftijd zo van belang is..

De training stond gepland, maar omdat ze nog steeds mank liep werd dat dus eerst een bezoek aan de dierenarts want het zat me niet lekker. En op deze manier kon er ook geen training gaan starten.

Het bericht wat ik daar te horen kreeg maakte me erg verdrietig en ik zag onze toekomst ineens verdwijnen. Haar knie en heup zijn kapot en hier staat een dure operatie voor.. Ook omdat ik weet dat het noodzaak is dat ze geholpen word. Het gaat me dan ook echt aan m'n hart om aan te moeten zien hoe Beauty word beperkt in haar ontwikkeling, bewegingen en de pijn die ze heeft.

Op het moment krijgt ze pijnstillers en hier hadden we een aardige balans in gevonden en trainden we toch een beetje elke dag en hierin ging ze met sprongen vooruit. Ze leert snel en graag en ondanks de angst voor mannen en het onbekende is ze ook hierin super gegroeid. Inmiddels kan Beauty niet meer lopen en voel me echt machteloos..

Ondanks het leed dat haar is aangedaan zit er geen kwaad in en heeft ze me al zoveel liefde gegeven dat de gedachte zonder haar verder te moeten eigenlijk geen optie is.

Voor mij voelt het ook als falen, want ik dacht er goed aan te doen haar een veilig en warm thuis te kunnen geven maar uiteindelijk krijgt ze nu ook niet de zorg die ze verdient.

 


Ook voor mijzelf zijn er sinds de komst van Beauty positieve veranderingen. En zoals ik haar wil helpen heeft ze mij ook zeker geholpen.

Zo heb ik eerder dit jaar afscheid moeten nemen van mijn allerbeste vriend; mijn vader! Zo ben ik nog 2 mensen die heel dicht bij me stonden op abrupte wijze verloren.

Ook heb ik 2 maanden geleden mijn relatie na 4 jaar beeindigd.. Voor mn gevoel was ik wel even Remi op deze wereld, maar toen Beauty op mn pad kwam leek het ook wel of het gewoon zo moet zijn.

1 ding is me wel duidelijk gemaakt dat ik er rekening mee moet houden dat als ik Beauty niet kan helpen ze zeer waarschijnlijk een spuitje zal krijgen!! (akelig word ik bij dat idee)

 


Ik ben bereid mijn laatste cent aan Beauty te besteden, maar vanwege bewindvoering zie ik geen mogelijkheid de operatie die nodig is te bekostigen.

Ook een cruwnd funding starten blijkt al geen optie aangezien ik geen rekening mag openen.. Kortom lijkt het erop dat alle wegen tot niks leiden,maar ik wil nog niet opgeven en hopelijk kunnen jullie me helpen en kunnen ik en Beauty nog vele mooie jaren samen mogen beleven...

 


Vriendelijke groet , (en een poot van Beauty)

 


Mèlanie Wilschut Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 695,00
Doel: € 1.200,00
57%

Deze actie is gesloten.