Help Bailo Barry aan een kiosk in Gambia

Help Bailo Barry aan een kiosk in Gambia | Geld inzamelen
 
 
Kiosk bouwen voor Bailo Barry in Kotu, Gambia

Tijdens onze vakantie in Kotu in Gambia hebben wij Bailo Barry leren kennen. Hij viel mij op door zijn mooie oranje polo van de Rabobank.
Dat is al 35 jaar mijn werkgever.

Hij verkoopt diverse artikelen voor Gambianen en touristen in het plaatsje Kotu. Hij heeft al zijn spullen buiten staan en moet deze elke avond bij iemand anders naar binnen brengen en de volgende dag weer naar buiten. Dit is voor hem niet werkbaar en hij wil graag een kiosk bouwen zodat hij de spullen niet elke dag meer hoeft te verplaatsen.
Een kiosk helpt hem tegen de regen, zon en zand zodat zijn spullen toonbaar blijven voor klanten. Ook kan hij dan zijn spullen afsluiten.

Op bovenstaande foto zien jullie hoe hij zijn spullen moet verkopen. Met een kiosk kan hij zijn spullen beter uitstallen en daardoor meer omzet realiseren.

Bailo moet hard werken voor zijn gezin en verdient te weinig geld om een kiosk bij elkaar te sparen en om er voor te zorgen dat naast de wens van een kiosk ook zijn kinderen naar school kunnen gaan.

Gambia is één van de armste landen van Afrika en hier ligt het inkomen op een zeer laag niveau. Het gemiddelde inkomen is ongeveer € 50 per maand.

Wie helpt ons mee om zijn wens te verwezenlijken door een kleine bijdrage te doneren.

 

Tienus Kwant
15-03-2019

De actie loopt lekker en de eerste € 150 is inmiddels binnen.

Ik heb vandaag telefonisch contact met Bailo gehad en hij is hier erg blij mee. 

Naast dat we Bailo Barry steunen, sturen wij ook hulpgoederen op naar Gambia voor een school en meerdere gezinnen. Je moet hierbij denken aan de volgende goederen:

  • Kleding voor kinderen en volwassenen
  • Schoenen
  • Beddegoed
  • Speelgoed
  • Schoolspullen zoals pennen, potloden, puntenslijpers, gum, schriften, schoolboeken (bij voorkeur in het Engels)
  • etc.

Als jullie nog thuis nog van bovenstaande spullen thuis hebben en deze niet meer gebruiken, wil ik jullie vragen deze te doneren aan de mensen in Gambia.
Voor verdere vragen en verzending verzoek ik jullie met mij contact op te nemen.

Tienus Kwant

0031640735611

 


17 donaties
€ 175,00
Doel: € 500,00
35%

Deze actie is gesloten.