Help Baila weer ademen

Help Baila weer ademen | Geld inzamelen
 
 
Geef Baila weer lucht. De DA weet t niet dus ze heeft specialistische hulp nodig. .

Baila krijgt bijna geen lucht meer. De dierenarts heeft haar meermalen onderzocht en ook foto’s gemaakt. Op de foto’s was niets te zien. Daarnaast heeft ze een paar keer antibiotica- en een prednisonkuur gekregen. Ook heeft de dierenarts  onderzoek laten doen naar uitheemse ziekten aangezien ze buitenlands is. Dat alles heeft niets opgeleverd: ze snottert steeds meer en hapt naar adem. Ze jan buiten nauwelijks meer lopen omdat ze moeilijk lucht krijgt  

De dierenarts zei dat het MINIMAAL € 800,— maar waarschijnlijk minstens het dubbele kost om bij de afdeling diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht te laten onderzoeken wat hier aan de hand is. Een Rhinoscopie en andere onderzoeken.    

Deze lieve vrolijke hond krimpt ineen tot een snotterend en hijgend beestje terwijl ze eindelijk een bevrijd, vrolijk Spaans prinsesje was geworden. Zo anders dan het angstige beessie wat bij mij binnen kwam. En nu loopt ze als verslagen hijgende en rochelende hond achter me aan.   

Ik heb maar een klein WAO’tje en al wil ik alles wat ik heb aan haar geven, het is nu niet genoeg  Vandaar dat ik nu, met moeite en schaamte, om hulp vraag. Iedere euro, iedere cent is zo welkom! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
47 donaties
€ 720,00
Doel: € 1.500,00
48%

Deze actie is gesloten.