Help Ashley aan een Bacteriofagen behandeling | Geld inzamelen
 
 

Help Ashley aan een Bacteriofagen behandeling

Als antibiotica niet meer werkt...

 

Hallo Allemaal 

Wij zijn Jos en Priscilla Westra. Wij zijn de ouders van 2 kinderen (Ashley & Jayden). Wij wonen met ons viertjes in Niekerk.

Wij willen deze actie starten voor onze dochter Ashley Westra.

Wie is Ashley?

Ashley is een lieve, rustige, zorgzame meid van 8 jaar. Als Ashley zich goed voelt gaat ze naar school, speelt ze met vriendjes /vriendinnetjes en gaat ze naar haar verzorgpony.

Ashley heeft van af haar 3e jaar constant blaasontstekingen die bestrijd worden met antibiotica. Ashley is hierdoor incontinent, veel moe, niet goed in haar vel zitten en heeft een achterstand in haar ontwikkeling opgelopen. Na velen onderzoeken en behandelingen kwam er niks uit behalve dat het vooral gaat om de E-Coli bacterie die steeds weer terug keert. Uit eindelijk is Ashley in mei 2019 heel ziek geworden waardoor ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Ashley heeft toen een DMSA scan gehad en deze wees uit dat Ashley littekenweefsel heeft op haar beide nieren door de vele blaasontstekingen en antibiotica. Hierdoor heeft Ashley kans om nier patiënt te worden en staat dus onder controle in het ziekenhuis. Ashley moet eigenlijk nu zo min mogelijk blaasontstekingen en antibiotica krijgen om haar nieren te beschermen. Uit de kweken bleek ook dat Ashley resistent was geworden voor vele soorten antibiotica om de E-Coli te kunnen bestrijden. We hebben van alles geprobeerd maar niets helpt. 

Nu is er een oplossing voor Ashley. Via een kennis en het tv-programma `Dokters van morgen' over bacteriofagentherapie. Dit wordt al langer dan 100 jaar dagelijks met succes toegepast in Georgië en werkt heel goed bij resistente bacteriën. In Nederland zit deze therapie nog in de onderzoeksfase en de behandeling wordt niet vergoed. Sterker nog, het is hier verboden! ( Terwijl er al heel veel mensen naar Georgië zijn afgereisd en zonder bacterie zijn teruggekomen...)

Onze grote wens is dan ook om met Ashley naar de Eliava kliniek in Tbilisi Georgië te mogen gaan en Ashley daar specifiek voor die E coli bacterie te laten behandelen met bacteriofagen. Deze behandeling zou Ashley voor goed van de blaasontstekingen af kunnen helpen.

Helaas hebben wij daar op dit moment geen financiële mogelijkheid voor en zoals eerder vermeld wordt het niet vergoed door de verzekering. Wij vragen u dan ook om een donatie voor onze lieve dochter Ashley te geven zodat zij de juist behandeling kan krijgen en hier door uiteindelijk ook weer beter word en voor goed af is van die vervelende E coli bacterie.

Bij deze heb ik nog een link toegevoegd voor meer informatie over de bacteriofagen en behandelingen. (incl. filmpje)

https://zorgnu.avrotros.nl/amp/item/wat-zijn-bacteriofagen/
https://youtu.be/HnFqYHsHCeg

Wij vinden het belangrijk dat Ashley weer kind kan zijn zoals elk ander kind!

Wij zijn u ontzettend dankbaar voor u donatie!

Groetjes Jos & Priscilla

Priscilla Westra
06-07-2020

Wij wouden graag aan jullie laten weten dat Doneeractie om een vergoeding van het ontvangen bedrag vraagt om onder andere het platform te onderhouden, verbeteren en te beveiligen. Zij houden 6% commissie (plus transactiekosten à €0,85 per donatie) in over de donaties die via Doneeractie zijn gedaan. De kosten zijn exclusief 21% btw. De btw word alleen verrekend over de kosten en niet het gedoneerder bedrag. Hier kwamen wij later pas achter en wouden graag dat iedereen hiervan op de hoogte van is🙂

Groetjes Jos en Priscilla 


Priscilla Westra
01-07-2020

Wij willen iedereen die tot nu toe gedoneerd hebben bedanken voor de donaties! 😘


 

Laat een reactie achter

287 donaties
€ 9.488,00
143 dagen te gaan