Help Argya aan een operatie voor zijn hazenlip

Help Argya aan een operatie voor zijn hazenlip | Geld inzamelen
 
 
Argya, zoon van onze goede Indonesische vriend Thoro, is geboren met een hazenlip.

Help Argya om met een mooie glimlach door het leven te gaan :)

In januari 2015 zijn wij (Niek en Pim) tijdens onze reis door Azië in Indonesië beland, Yogyakarta om precies te zijn. Op een donderdagavond wanneer we in de bar zitten, ontmoeten we Thoro, een warme en enthousiaste man die graag met ons zijn Engels wilt oefenen. Hij nodigt ons uit om voor het weekend mee te gaan naar zijn thuisdorp, Purwerojo, waar hij woont met zijn vrouw en twee kinderen. Het hele weekend neem hij ons op sleeptouw, leert hij ons veel van de cultuur en guide hij ons naar bijzondere plekken. Een voor ons en voor hem onvergetelijke ervaring.

 
In juli 2015 ging ik (Pim) met de familie naar Indonesië ter ere van het 25-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders. Weer kom ik in Yogyakarta en natuurlijk regel ik een ontmoeting met mijn vriend Thoro. Zijn engels is inmiddels al een stuk verbeterd en gastvrij als hij is trekken we 3 dagen met elkaar op en bezoeken we mooie plekken in de omgeving van Yogjakarta.

 
De afgelopen twee jaar hebben we regelmatig contact over hoe het met elkaar gaat. Inmiddels heeft Thoro een ‘business course’ gevolgd en is hij bezig om zijn eigen tour operator bedrijf op te zetten om meer mensen zoals ons een onvergetelijke ervaring van de Indonesische cultuur te geven.


April jongstleden is Thoro trotse vader geworden van zijn derde zoon, Argya is zijn naam! Helaas is Argya geboren met Schisis (hazenlip), en zal hij zo snel mogelijk geopereerd moeten worden om hier goed van te kunnen herstellen. Thoro heeft een baan en verdient net genoeg geld om zijn gezin te kunnen onderhouden en is er geen financiële ruimte om deze operatie te bekostigen. Hierom hebben wij besloten om geld in te zamelen voor deze operaties.

 

Zijn operatie bestaat uit 3 fases:

- de eerste operatie zal z.s.m. moeten plaatsvinden

- de tweede operatie als Argya 17 maanden oud is

- de derde en tevens laatste operatie als Argya 7 jaar oud is

 

De totale kosten van deze operatie bedragen € 2.200,00. Hij zal geopereerd worden in het Purwa Husada Special Hospital in Purwerojo, Indonesie.

 

Elke bijdrage is welkom. De donaties die via deze weg worden opgehaald worden via Pim overgeboekt aan het gezin in nood.

Namens Thoro, Desiyanti (zijn vrouw), Panji, Tegar, Argya (zijn 3 zoons) en de rest van de familie, alvast heel erg bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 1.640,00
Doel: € 2.200,00
74%

Deze actie is gesloten.