Help Anouschka staande te houden met haar FNS | Geld inzamelen
 
 

Help Anouschka staande te houden met haar FNS

Na een kop staartbotsing heel mijn leven op zijn kop

Op 13-02-2019 ben ik betrokken geraakt bij een aanrijding.

Ik reed die dag heel rustig naar huis, het was rustig op de weg en ik had totaal geen haast. Voor mij reed al geruime tijd een witte vrachtwagen, maar ik moest toch de afslag nemen dus bleef netjes op de rechterbaan achter de wagen hangen, Ik wilde me zijdelings gaan verplaatsen en had om me heen gekeken geen vuiltje aan de lucht dus ik kon me gaan verplaatsen dacht ik. Op het moment dat ik weer vooruit keek zag ik dat de witte vrachtwagen over de verdrijvingsvlak met de punt van de trailer in mijn gezichtsvlak. ik moest heel snel handelen en keek in mijn dooie hoek verplaatste me en keek in mijn binnenspiegel. Op dat moment zag ik iemand snel dichterbij komen, met piepende banden probeerde ze te remmen maar tevergeefs, ik haalden mijn voeten van de pendalen en ging goed in mijn stoel zitten. De klap was heel hard maar het ging wel goed dacht ik.

Nadat ik de 2 personen uit de auto had begeleid en we achter de vangrail stonden waren we allen aan het bibberen,maar verder niets.

Eenmaal thuis gekomen en bekomen van de schrik kwamen de klachten, Nekpijn rugpijn Nou dacht ik morgen maar even de huisarts bellen. De volgende dag ben ik naar de dokter gegaan en heb ik een foto moeten maken, Nou mevrouw niets aan de hand hoor werd er gezegd in het ziekenhuis. Maar naarmate de dagen verstreken en ik steeds moeilijker ging lopen en slapen heb ik toch weer contact gezocht, want immers was ik met mijn opleiding bezig en wilde dat volledig goed afronden. Ik moest naar  fysiotherapie

Na een aantal weken daar gelopen te hebben, werd ik door gestuurd naar de Neuroloog. (inmiddels was er al een letselschadezaak opgestart) Wat er in dat jaar tot aan heden gebeurde heeft mij heel erg verbaasd,

Om het eigenlijk kort te  houden heb ik verschillende diagnoses naar mijn hoofd geslingerd gekregen en uiteindelijk is daar FNS uitgekomen. Met verschillende doorverwijzingen en overal bleek ik na een aantal maanden niet helemaal of totaal niet op mijn plaats (kastje naar muur effect)

FNS is een functionele neurologische stoornis. Er is eigenlijk niet veel aan de hand alleen je hersenen hebben een software probleem elke pijnscheut of stressmoment heeft een gigantische reactie van je zenuwstelsel. Bij mij zijn er verschillende klachten  pijn in mijn nek en rug tintelingen door heel mijn armen en benen Trillen van binnen uit ik zak regelmatig door mijn benen waardoor ik af en toe ook ten val kom. Ik slaap heel slecht mijn zicht is verminderd en heb grote concentratie problemen. Voor grote afstanden zit ik ook in een rolstoel en ben oververmoeid.

Mijn zaak die ik heb lopen via de letselschade jurist ga ik niet winnen, want FNS had ook zomaar kunnen ontstaan en het is niet te bewijzen dat deze klachten door het ongeluk zijn ontstaan. Dus ben nu al mijn toekomst vooruitzichten kwijt. Een baan als chauffeur kan ik vergeten en al het ander werk ook omdat mijn lichaam doet wat het zelf wilt. ik ben dus arbeidsongeschikt

Een vakantie of even weg gaan is nu een grote opgave,omdat ik niet weet hoe ik me voel en wat ik kan, Zelfstandig zijn is nu ook minimaal, ik heb veel hulp nodig bij de normale dagelijkse dingen. Ik kan ook maar 1 of 2 huishoudelijke taken verichten per dag en moet dan weer gaan liggen omdat mijn lichaam moe is.

Als ik slecht ben dan slaap ik op de bank, want een trap op lopen gaat dan niet en een bed aanvragen gaat niet want met FNS heb je daar blijkbaar geen recht op je bent (nog) niet helemaal invalide, maar ook dit zit er voor mij waarschijnlijk wel in vanwege dat  ik nu grote financiele problemen heb door een inkomensdaling, en er veel extra kosten bij zijn gekomen.

Ook heb ik mijn aanvullende verzekering moeten verlagen en heb nog maar 9 behandelingen per jaar beschikbaar om te revalideren. Het traject wat ik moet volgen is een lang en langzaam traject.

aangezien ik in Woerden zou revalideren heb je ook nog te maken met hoge reiskosten ook iets wat er niet is. Verder moet ik voorkomen dat we het huisje van ons gezinnetje niet dreigen te verliezen. 

 

Wat ik dus aan jullie wil vragen om mij en mijn gezin te ondersteunen met een donatie,zodat ik kan revalideren en hulpmiddelen kan aanschaffen (een bed rolstoel douchestoel en evt scootmobiel) en heel misschien een buffer voor ons huisje.

Ik weet dat zonder revalidatie ik alleen maar meer invalide zou gaan worden en genezing zit er niet meer in, maar de kwaliteit van het leven zou wel met een revalidatietraject iets kunnen betekenen.

Ik hoop zo dat u een bijdrage wilt leveren ik zou u zo verschrikkelijk veel dankbaar zijn.

Mijn lichaam ben ik kwijt, maar hoop dat wat ik nog wel heb niet verlies. Ik ben echt ten einde raad.

met vr gr

Anouschka 

Jan Koopmans
11-12-2020

Ik zal blijven vechten voor gerechtigheid en niet alleen voor mezelf maar ook voor een ieder ander die net als ik in het ongelijke wordt gesteld na een aanrijding ( waarbij de oorzaker doorreed) en hun hele leven lang zal moeten vechten tegen het onbekende.

Want FNS kan niet bewezen worden dat het door een ongeval is gekomen. Net zo min als dat je het maanden of zelfs jaren later wel zou krijgen ook al ben je dan niet betrokken geweest bij een ongeval.

Het is een aandoening met veel ongeloof emoties en depressie, Mensen denken zelfs dat je je aanstel want zo loop je en dan weer niet

maar je zal het moeten erkennen en begrijpen wil je uiteindelijk verbetering zien.

Ik vecht voor ons recht!!


 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 100,00
Doel: € 7.500,00
1%

Deze actie is gesloten.