Help Anne en Sepp

Help Anne en Sepp | Geld inzamelen
 
 

               Wesley van iersel  ❤️

             Geboren 20-04-1993

             Overleden 10-05-2022


10 mei j.l verloor de wereld een prachtig mens. Onze lieve, dierbare vriend Wesley van Iersel overleed bij een zwaar ongeval tussen 2 vrachtwagens in Gilze Rijen. Wesley zal voor altijd 29 jaar blijven…

Wesley zou in september trouwen met zijn geliefde Anne en samen hebben ze een schitterende zoon Sepp van 3,5 jaar oud. Wesley leefde voor zijn gezin en had het als trucker in een net nieuwe vrachtwagen enorm naar zijn zin. Waar Wesley ook kwam, zijn grote gevoel voor humor kwam altijd mee.

Lief, attent, zorgzaam, meesterkok :) en nog zoveel meer.❤️

Anne moet nu alleen verder met Sepp en invulling geven aan een leven met zijn twee ipv leven met zijn drie.

Vorig jaar kochten Anne en Wes een mooie caravan om samen mooie herinneringen mee te maken en gelukkig zijn ze er nog een paar x mee weggeweest. Nu word dat erg lastig. Anne kan de caravan niet rijden. De caravan is ook echt te groot voor hun tweetjes. En het opzetten van de voortent en luifel is ook niet te doen door Anne alleen.

1 vd dromen die Anne en Wes deelden was het hebben van een campertje. Nu was mijn idee: kunnen we hier niet iets mee? De caravan inruilen voor een mooi campertje op maat voor Anne en Sepp? Echter is de inruilwaarde niet voldoende om een campertje te bekostigen. Dus hoe fixen we dat? Nou misschien samen met jullie allemaal? T hoeft geen luxe, grote, dure te zijn. Maar 1 waarmee ze samen met Sepp weer nieuwe herinneringen kan maken met onze lieve Wesley mee in het hart. 

Mogen zij ook op jullie steun rekenen?❤️❤️❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
296 donaties
€ 7.005,00
Doel: € 10.000,00
70%