Help Anna en haar gezin na de overstroming in 2020

Help Anna en haar gezin na de overstroming in 2020 | Geld inzamelen
 
 
Na wat gesprekken met Anna en ook haar ouders, blijkt toch wel dat Anna hulp kan gebruiken

Hallo allemaal. Fijn dat je hier even komt kijken.

Wellicht wist je het al, misschien niet...  Maar tijdens de jaarwisseling van 2019 naar 2020 heeft er een enorme overstroming in Jakarta plaatsgevonden. Wat een vreselijke manier om zo 2020 te beginnen. En zo ook waar Anna met haar gezin woont. Jullie kennen haar wel. Zij komt oorspronkelijk uit Breda. Haar broer woont in Australië met zijn gezin. En haar ouders, oom No en tante Mimi, wonen nog steeds in Breda.

In de video kun je zien wat het gevolg was in haar huis. Het water stond net onder de deurklink. Je kunt je dan ook voorstellen dat alles tot die hoogte in het huis kapot is gegaan. Denk aan de grote zaken zoals bankstel, tafels, stoelen, bedden, kasten en overige meubels. Komt ook nog de diverse elektrische apparatuur zoals de koelkast, televisie en dergelijke. Maar ook dekens, kleding en al het andere wat er tot die hoogte in het huis was. Uiteraard zijn de muren door het gehele huis gemerkt door die waterhoogte. De onkosten zijn verder opgelopen. Door het hoge vochtgehalte na het wegtrekken van het water in het huis, was Anna genoodzaakt door haar astma tijdelijk elders te gaan wonen.

Je zult begrijpen dat het een behoorlijk bedrag kost om dit alles te repareren en/of te vervangen. En we kennen Anna ook. Zij is niet de persoon die hulp vraagt voor haar of haar gezin. Zij is daar veel te bescheiden voor. Terwijl zij wel altijd klaar staat om anderen te helpen en dit ook al heel veel heeft gedaan.

Vandaar dat ik dit project heb opgestart om Anna en haar gezin te helpen. Laten we met zoveel mogelijk mensen een donatie doen om haar leven weer op de rit te krijgen. Met jouw hulp moet dit toch mogelijk zijn. Deel dit met zoveel mogelijk familie en vrienden die Anna en haar gezin kennen. Maar iedereen die wil meehelpen...  Je hulp wordt zeer op prijs gesteld !

Verder ter info: Het gedoneerde geld wordt op de Nederlandse rekening van haar ouders gestort die het vervolgens doorsturen. Sommige Indonesische banken kunnen erg moeilijk doen. Dus de giften komen altijd aan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

38 donaties
€ 2.135,00
Doel: € 2.500,00
85%