Help Angger en zijn zus Dwi in Indonesie

Help Angger en zijn zus Dwi in Indonesie | Geld inzamelen
 
 
Ik will graag geld inzamelen om Angger Dwi te helpen weer een leven op te bouwen.

Ik wil graag geld inzamelen voor Angger (17 jaar) en zijn oudere zus Dwi (23 jaar) uit Yogyakarta Indonesie.

Op 28 Nov 2017 terwijl Angger op school zat en zijn zus Dwi net even het ouderlijk huis verliet haar baby achtergelaten in de armen van haar moeder gebeurde er een ramp. Een landverschuiving verpletterde hun huis in een paar seconden. Dwi kon niks meer doen. Haar vader en moeder en haar 2 maanden oude baby waren bedolven onder een lawine van aarde en stenen.

S'avond is haar moeder gevonden onder het puin de baby nog steeds in haar armen geklemt. Haar vader is de volgende dag gevonden. Ik voel me erg betrokken bij deze 2 jonge mensen omdat ik ze persoonlijk ken. Angger is bevriend met mijn zoon Alfred (17jaar) welke ook in Yogyakarta woont.

Angger & Dwi zijn zoals helaas zoveel mensen hier arm. Ze hadden al weinig maar nu hebben ze niks meer. De overheid laat het helaas ook afweten. De eerste maand hebben ze onder een afdak geslapen maar ik heb inmiddels voor een jaar een kamer kunnen huren met douce en toilet zodat ze in ieder geval niet meer buiten hoeven te slapen. Ik zou graag meer voor deze mensen willen doen. Ik heb belooft dat ik ze zou helpen. Dus ik moet dat dan ook doen. Vandaar deze aktie.

Mijn doel is dat Angger gewoon naar school kan blijven gaan en dat Angger en Dwi uiteindelijk weer een eigen plek krijgen om weer een leven op te bouwen. Een nieuw huis bouwen is wellicht te hoog gegrepen maar elke euro kan deze mensen helpen. Elke euro komt absoluut bij deze mensen terecht. Als ik genoeg geld kan inzamelen voor het huren van een huis voor een langere tijd en de studiekosten kan betalen voor Angger dan ben ik al blij. Uiteraard zal ik zelf ook blijven helpen zover mijn middelen het toelaten maar zoal ik al zei ik zou graag meer voor hun willen doen.

Als u geld overmaakt vermeld dan aub ook uw emailadres in transferdetails. Ik wil graag alle mensen die iets schenken op de hoogte houden wat er met het ingezamelde geld is gebeurd.

alvast bedankt !!!!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00

Deze actie is gesloten.