Help Andre aan nieuwe nieren! | Geld inzamelen
 
 

Help Andre aan nieuwe nieren!

Geef Andre het mooiste kerstcadeau..... Nieuwe nieren

Deze Crowdfunding ben ik gestart, omdat ik mijn lieve vriendin Mary Luz wil helpen en haar en haar gezin het mooiste kerstcadeau ooit hoop te geven, namelijk een donatie voor haar man Andrea voor nieuwe nieren.

Toen ze mij het slechte nieuws vertelde dat Andre niet lang meer te leven had en ze geen geld hadden voor de operaties en revalidatie traject ben ik op het idee gekomen om een crowdfunding voor hun te starten.

Hieronder het verhaal van Mary Luz:

Lieve lezer,

Mijn naam is Mary Luz, ik ben 10 maanden geleden moeder geworden van een  prachtig dochtertje.
Haar vader is Andrea de liefste vader en man die ik maar kan wensen.
Helaas hebben wij 2 maanden geleden te horen gekregen dat Andrea zijn nieren niet goed werken en dat hij nieuwe nieren nodig heeft.Deze week heeft dokter ons medegedeeld dat Andrea  z.s.m. nieuwe nieren nodig heeft en als dit niet gebeurt hij het einde van het jaar niet gaat halen. Wij wonen in de Domincaanse republiek,  de dokter heeft ons verteld als er geld is,  Andrea zeer snel gehoplen kan worden omdat de bloedgroep overeenkomt met een aantal donor nieren.

Mijn hart ligt in duizend stukjes van verdriet. Bij het idee dat Andrea zijn eerste verjaardag van zijn dochtertje niet kan meemaken en mijn mooie meisje haar vader niet kan leren kennen maakt mij ontzettend verdriet.

Omdat wij geen geld hebben voor de operatie zijn we deze crowdfunding gestart.

Andrea heeft een nieuwe nier nodig  verder heeft hij een half jaar lang medicijnen nodig en moet hij een revalidatie programma starten. Elke dag heeft Andre een dylase nodig om zijn nieren te reinigen, dit kost 170 dollar per behandeling en dit moet hij 3 keer per week ondergaan. Deze dylase zorgt ervoor dat we zijn leven kunnen verlengen. 

 

In totaal hebben wij 60 duizend euro nodig. We hebben niet lang meer dus help ons alstublieft!

 

Wij zullen jullie via social media en deze website  op de hoogte houden!

 

Help Andre aan zijn nieuwe nier zodat ons gezin bij elkaar blijft en wij onze 1ste kerst samen kunnen vieren.

Liefs Mary Luz

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

10 donaties
€ 571,00
Doel: € 60.000,00
0%