Help anders worden we ons huis uitgezet

Help anders worden we ons huis uitgezet | Geld inzamelen
 
 
Help help help

Hallo allemaal,

 

normaal ben ik niet zo van ik heb hulp nodig, maar nu kan het helaas niet anders.

ik zal in het kort vertellen waarom wij u hulp nodig hebben.

 

ons gezin bestaat uit 5 personen 2 volwassenen en 3 kinderen.

ikzelf de vrouw heeft altijd gewerkt en ben helaas in een ziekte-uitkering terecht gekomen(kreeg toen uiteindelijk nog 50% van mijn laatste verdiende loon). Mijn man heeft altijd met man en macht gewerkt en toen 4 jaar geleden werd hij plots ontslagen nadat het bedrijf ging opschonen. Daar begonnen de problemen geen werk te vinden maar 70% van zijn salaris. We raakte in de knoei met de rekeningen en betalingen, maar wel 3 kinderen om groot te brengen en onderhouden. Steeds dieper raakte we in de schulden. Uiteindelijk hebben we iemand gezocht die ons kon helpen, want via de gemeente ging het ook niet. We konden niet geholpen worden omdat wij een koophuis hadden. Na 1,5 maand hebben wij eindelijk iemand ontmoet en alles werd in gang gezet.

mijn man vond weer werk( qua salaris een stuk achteruit, maar beter dan een uitkering)

onze budget beheerder regelde al onze zaken althans dat dachten wij. Na 2,5 jaar zijn wij er achtergekomen dat wij niet geholpen werden, maar opgelicht zijn. De schuld wat wij hadden toen we met hem begonnen was 6100 euro en dat is nu opgelopen tot 42.000 euro.

met heel veel zaken hebben wij zelf nu een regeling kunnen treffen, maar nu met 1 komen wij niet tot de afspraak onze Vve ( vereniging van eigenaren) is nooit betaald en nu als wij het geld niet snel overmaken dan word ons huis geveild en hebben wij niks meer geen huis niks. Waar moeten we heen met onze kinderen.

Helaas hebben wij beide geen naaste familie of vrienden die ons kunnen helpen

please!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 7.000,00
0%

Deze actie is gesloten.