Help anderen met reptielenarts kosten

Help anderen met reptielenarts kosten | Geld inzamelen
 
 
Help mee zodat iedereen reptielenartskosten kan betalen

Iedereen die een huisdier heeft weet dat ze ook geld kunnen kosten als ze ziek zijn. Een hond en een kat kan verzekerd worden maar voor reptielen bestaat zo een verzekering helaas nog niet. Maar er zijn mensen die er alles aan doen om een dier op te vangen als deze ergens niet meer welkom is en staan dan vaak wel voor extra kosten. 

In Nederland zijn er veel baardagaam liefhebbers en ook liefhebbers van andere reptielen. Echter zijn de reptielenarts kosten voor een baardagaam of een andere reptiel soms best hoog en niet iedereen kan dat zomaar betalen maar dat is dan toch nog geen rede om een dier af te moeten staan? Om die rede heb ik, Esther van Baardagaam-Rhenen, deze doneeractie opgestart.

Ik wil graag geld inzamelen voor mensen en vooral leden van mijn baardagaam en reptielen Facebook groep, te kunnen ondersteunen als ze niet voldoende geld hebben om een reptielenarts te kunnen betalen. 

Wil je aanspraak maken op geld vanuit deze doneeractie, dan moet je wel aantonen dat je dus weinig te besteden hebt om zo ook misbruik van dit initiatief te voorkomen. 

Veel liefs EstherEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 65,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.