Help Ambon Maluku in nood

Help Ambon Maluku in nood | Geld inzamelen
 
 
Samen staan we sterk! Help Ambon Maluku in nood ️

Mijn naam is Refaja Wattimury, 19 jaar jong, woonachtig in Leerdam en ik ben van Molukse afkomst (4e generatie). Binnenkort zal ik voor de eerste keer terug gaan naar mijn roots en mijn vertrek zal rond de 3e week van november plaatsvinden.


Een paar maanden geleden ben ik namelijk benaderd door Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda om voor 3 maanden als begeleider op Ambon te gaan werken. Ik zal gedurende deze tijd studenten begeleiden die vanuit Nederland stage komen lopen bij Stichting SSBB. Het doel van deze stichting SSBB is om alle kinderen op het eiland Ambon te laten voetballen. De activiteiten zijn nu uitgebreider en naast voetbal worden er ook zwemlessen /danslessen /film fotografie gegeven door studenten uit Nederland.


Gezien de situatie wat er nu afspeelt op Ambon heb ik ook een ander doel erbij voor mezelf. Op 26 september jl. is Ambon getroffen door een aardbeving. Veel gezinnen zijn gevlucht naar de bergen. Heel veel huizen en gebouwen zijn verwoest. Ruim 170.000 mensen zijn dakloos geworden door de aardbevingen. Inmiddels zijn er 2000 naschokken geweest en het rommelt nog steeds. Zij hebben ons hulp heel hard nodig. Ik wil net als vele andere mijn handen uit de mouwen steken om ook hulp aan te bieden waar nodig is.


En bij deze vraag ik jullie als familie/vrienden/kennissen/contacten ook om hulp dmv een bedrag van 1 EURO per persoon te doneren via deze pagina. Het bedrag wat ik uiteindelijk kan ophalen zal ik persoonlijk overhandigen aan mevrouw Hanneke (facebook account naam Jay jay Aka han) Zij is een nederlandse vrouw die al wat jaartjes op Ambon woont en vanaf het begin hart en ziel heeft ingezet om een grootschalige hulpactie in te zetten en de getroffen mensen op Ambon te voorzien van basis benodigheden. Eten, drinken, tenten, pampers, dekens etc. 


Ik zal jullie tzt de overhandiging van de donatie bevestigen dmv foto’s en of een filmpje om vooral transparant te blijven en zodat jullie ook zien waar het geld naar toe gaat. 


Tot slot wil ik jullie bij deze alvast bedanken voor jullie tijd om mijn verhaal te lezen en jullie donatie.


* TERIMA KASIH - DANK JULLIE WEL - AMATOO*Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
138 donaties
€ 1.720,00
Doel: € 500,00
344%