Help alstublieft onze opbouw te renoveren.

Help alstublieft onze opbouw te renoveren. | Geld inzamelen
 
 
Lieve mensen graag willen wij jullie om hulp vragen.

In 2006 hebben wij ons droomhuis gekocht met opbouw. De opbouw was toen wij ons huis kochten 4 jaar oud en er zou 10 jaar garantie opzitten.

De aannemer die destijds de opbouw heeft geplaatst kwam iedere keer als er problemen waren om deze op te lossen. Achteraf bleek dat hij dit heeft gedaan om ons tevreden te houden. Na het zoveelste telefoontje werd er gezegd dat hij schijtziek van ons werd en we het zelf maar uit moesten zoeken. 

Wij hebben toen een rapport laten maken door een andere aannemer en een advocaat in de armen genomen. Die bleek helaas niets voor ons te kunnen betekenen. Het schijnt dus als je een huis koopt en de vorige bewoner bijv een opbouw plaatst deze garantie dus niet overdraagbaar is. Dit heeft ons jammer genoeg veel geld gekost en we zijn er geen steek verder mee gekomen.

De verzekering kan ons ook niet helpen en wij moeten zelf de renovatie/ schade afkomstig van de opbouw bekostigen.

Onze buurvrouw heeft nu ook lekkage van onze opbouw en ik vindt dit verschrikkelijk, zij wordt nu geconfronteerd met onze rotte opbouw en heeft er last van. 

Mijn man heeft inmiddels ook de platen vast proberen te zetten omdat deze loslaten en naar beneden vallen. Hierdoor moest er een nieuw dak op het huis van de buren, en ons eigen huis.

Onze hele opbouw moet dus gerenoveerd worden.de ornimat platen moeten vervangen worden, deze kunnen wij niet hergebruiken omdat ze met het verwijderen breken. Wij hebben hier trespa platen voor nodig. Dit is goedkoper dan ornimat, maar alsnog heel veel geld. Ook moet al het raggel werk vervangen worden, het meeste hout is nu rot wat achter de platen zit, het is een wonder dat de schroeven nog enigzins blijven zitten. En de dampwerende folie moet vervangen worden, die is op sommige plekken gewoon weg.

Wij hopen met u donatie's alvast een begin te kunnen maken om de opbouw te renoveren, in ieder geval de slechtste kant zodat onze buurvrouw geen last meer heeft van lekkage.

Ik hou er niet van om mijn hand op te houden en om geld te vragen. Maar op dit moment zie ik geen andere oplossing. Het bezorgd ons gezin stress en slapeloze nachten. Als het hard waait en regent vindt onze zoon van 10 het niet prettig om in zijn eigen slaapkamer te slapen omdat alles zo kraakt en piept. De isolatie laat namelijj ook te wensen over.

Mocht het zo zijn dat wij het bedrag bij elkaar krijgen, en we aan de renovatie kunnen gaan beginnen zal ik foto's plaatsen om u op de hoogte te houden van de renovatie.

 

Alvast heel erg bedankt!

 

Familie van den Hurk

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 65,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.