Help Alphen in het Nieuws online te houden!

Help Alphen in het Nieuws online te houden! | Geld inzamelen
 
 
Help mee de website van Alphen in het Nieuws online te houden!

Alphen in het Nieuws is een Nieuwssite voor de gehele regio van Alphen aan den Rijn.

Jaarlijks bezoeken zo'n 2 miljoen mensen deze website. Daarin bieden wij nieuws en informatie wat er in de gemeente Alphen aan den Rijn afspeelt. Ook bieden wij bedrijven uit de gehele regio GRATIS hun bedrijfslogo + link naar hun website te plaatsen. Alphen in het Nieuws is er ook voor de kleinere bedrijven met een kleinere budget, zodat ook zij reclame voor hun bedrijf kunnen maken.

Alphen in het Nieuws is een website die geheel op eigenwijze en geheel vrijwillig voor de Alphenaren wordt aangeboden. Om de website online te houden is daar jaarlijks zo'n €200 voor nodig. Websitekosten en onze domeinnaam alpheninhetnieuws.nl.
Ook hebben wij een auto nodig om regelmatig naar locatie te rijden om foto's en interviews te maken. deze auto heeft jaarlijks zijn onderhoud en benzine nodig. Dit betaal ik tot nu toe uit eigen zak.

Daarom willen wij u vragen om ons te steunen, zodat Alphen in het nieuws kan blijven bestaan, en in de toekomst misschien te kunnen groeien. Dit is een droom die voor mij hopelijk ooit werkelijkheid word.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.