Help alleenstaande moeder na auto ongeluk

Help alleenstaande moeder na auto ongeluk | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor alleenstaande moeder met beperkt budget na heftig ongeluk

Ik wil iedereen in het kader van de kerstgedachte vragen onderstaand verhaal helemaal te lezen en niet meteen weg te scrollen!

Afgelopen vrijdag, de dag na kerst, kreeg ik een schokkend telefoontje. Mijn beste vriendin had met haar zoontje een heftig auto-ongeluk gehad! De hulpdiensten stonden versteld van het feit dat ze het hebben overleefd. Gelukkig hebben ze geen ernstig letsel aan het ongeluk overgehouden.

Buiten haar schuld om moest ze op de snelweg uitwijken voor een idioot die plotseling haar weghelft op kwam. Hierdoor is ze gaan tollen en heeft ze 3 KEER DE VANGRAIL GERAAKT! De auto is total loss. Degene waar ze voor moest uitwijken is doorgereden en door een gebrek aan getuigen krijgt zij daarom GEEN CENT VERGOED van de verzekering!

LET OP! Dit verhaal gaat over twee geweldige mensen, die een hart van goud hebben! Een alleenstaande moeder, die het niet breed heeft en altijd klaar staat voor anderen. Moeder en zoon hebben dit jaar al zoveel pech gehad dat ik het nodig vind om om jullie hulp te vragen. Help haar om in 2020 weer veilig de weg op te kunnen!

Moeder heeft altijd hard gewerkt, maar is door ziekte thuis komen te zitten en kan daardoor nu geen auto kopen. Haar zoon heeft dit jaar een gecompliceerde beenbreuk opgelopen door een akelige val. Zij en haar zoon hebben er dus al aardig wat ziekenhuisbezoeken op zitten. Een auto is daarom onder andere nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Ook in 2020! Verder doet ze hard haar best om te herstellen en weer aan het werk te kunnen, maar ook dit is een lastige opgave zonder auto.

Ik vraag daarom iedereen die dit leest om, iemand die zoveel pech heeft gehad en het zo hard verdiend, een steuntje in de rug te geven! Als je iets kunt missen, doneer dan asjeblieft! Alle beetjels helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 320,00
Doel: € 1.500,00
21%