Help All Stylez crew naar het WK in Glasgow !!!

Help All Stylez crew naar het WK in Glasgow !!! | Geld inzamelen
 
 
All Stylez Crew naar het WK in Glasgow !

De afgelopen maanden hebben wij deelgenomen aan verschillende danswedstrijden door heel Nederland, de UDO Nederlandse Kampioenschappen in Druten (2e plaats voor het team) en aan de UDO Europese Kampioenschappen in Kalkar, Duitsland. Zowel ons team maar ook onze solo's en duo's hebben verschillende mooie prijzen gewonnen. De meest recente prijzen zijn die van het EK. De 4e plaats voor het team, een 2e en 6e plaats voor twee van onze solo dansers en een 5e plaats voor één van onze Duo's. Wat zijn wij trots !

Natuurlijk hebben wij nu nog maar één doel, meedoen aan the UDO World Championships van 24-27 augustus in Glasgow. 

De kosten voor deelname, materiaal en het verblijf zijn hoog. Om toch met de hele crew af te kunnen reizen en deze unieke ervaring mee te maken willen wij u om een donatie vragen. Door uw donatie kan iedereen aanwezig zijn.

Natuurlijk willen wij graag iets terug doen voor de mensen die ons een warm hart toedragen en een donatie doen. Daarom hebben wij onze ouders zo ver gekregen dat zij, als tegenprestatie, op de eindshow van All Stylez een dansoptreden gaan verzorgen.Mocht u dit live willen zien, hou dan alvast de datum zondag 25 juni vrij. Wil je al kaarten bestellen dat doe je hier;

https://www.allstylez.nl/activiteiten/nieuws/mega-dance-event-tickets

Mochten wij het doelbedrag van deze inzamelingsactie behalen dan zullen wij het optreden opnemen en delen op de facebook pagina van All Stylez

Ontzettend bedankt voor uw hulp !!!

All Stylez Crew

Cayleigh, Dante, Esmé, Jade, Jayde, Rosa, Salomon, Sienna, Thomas en Wiktoria 

Wij zijn de crew van de leukste, beste en gezelligste dansstudio in Hoofddorp! Een ambitieuze dansstudio waar iedereen zich thuis en welkom voelt. 

All Stylez Dance studioEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

36 donaties
€ 930,00
Doel: € 3.500,00
26%

Deze actie is gesloten.