Help Alini en Rachnilda naar Zuid Afrika!

Help Alini en Rachnilda naar Zuid Afrika! | Geld inzamelen
 
 
Help Alini en Rachnilda naar Zuid Afrika!

Help Alini en Rachnilda naar Zuid-Afrika!

Samen staan we sterk

In dit stukje lezen jullie ons hart voor wat betreft deze inzamelactie.


Onze namen zijn Alini Ferreira da Silva (26 jaar: studente, verpleegkundige) en Rachnilda Tjin-Kon-Fat (38 jaar: werkende, Wijkcoach).


Zoals jullie het al in de titel hebben gelezen is deze inzamelactie bedoeld om ons te helpen om vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika te gaan doen.

Waarom Zuid-Afrika?

HD Life gaat van 11 oktober t/m 25 oktober 2018 naar Zuid Afrika om missionaris werk te verrichten. Ze gaan vrijwilligerswerk doen voor een kinderweesrhuis. De leeftijden van deze kinderen verschillen van 1 jaar t/m 25 jaar. Zij gaan het kinderweeshuis opknappen en gaan ook voorlichting op verschillende gebieden geven. Verder wordt er aandacht besteedt aan de begeleiders van het kinderweeshuis. Deze begeleiders werken 24/7 met de kinderen die in dat kinderweeshuis wonen en hebben ondersteuning nodig om hun mooie werk voort te zetten.

Schoolmaterialen:

HD Life is bezig met geld inzameling om schoolmaterialen voor deze kinderen te kunnen aanschaffen. Misschien ziet u het als vanzelfsprekend dat een naar schoolgaande kind schoolmateriaal heeft. En misschien moet dit ook vanzelfsprekend zijn. En toch is het niet overal zo.  In Zuid-Afrika is dit niet overal vanzelfsprekend, bepaalde kinderen zijn aan hun eigen lot overgelaten. Sommige omdat ouders overleden zijn, niet meer voor konden zorgen, of door het overlijden van een moeder tijdens de bevalling.

Maar nu vraagt u zich af waarom wilt Alini en Rachnilda naar Zuid-Afrika?.

Alini: Sinds dat ik een kind ben heb ik een droom om mensen in nood of die minder hebben te helpen. Deze reis zie ik als een begin om mijn droom de kans te geven om waar te laten worden.

Rachnilda: Vanaf kleins af heb ik een passie en compassie voor weeskinderen. Als opgroeiend enige kind van mijn moeder heb ik me altijd gevraagd, “hoe zouden kinderen die helemaal geen ouders hebben en er niet voor gezorgd worden zich voelen? Hoe doen ze het om geen hoop te verliezen in deze wereld?

We zijn deze inzamelacties begonnen omdat we op dit moment niet compleet het financiële vermogen hebben om deel te maken aan deze reis. Een van ons is een student en de andere werkt. We willen niet alleen onze tickets betalen, maar we willen ook financiële ondersteuning kunnen bieden aan deze bijzondere kinderen.

 “Help ons om deze droom te verwerkelijken, door deze bijzondere kinderen te helpen”

Als u doneert creëert u de mogelijkheid dat wij onze tickets naar Zuid-Afrika kunnen betalen, maar het allerbelangrijkste u creëert ook de mogelijkheid om deze bijzondere kinderen te kunnen helpen met, schoolmaterialen, kleren, drinken en eten.

Samen staan we sterkt, u met ons, en wij met hun.

Alleen maar liefde,

 

Alini en Rachnilda.
Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 330,00

Deze actie is gesloten.