help Alex alsnog zn droom uit te laten komen | Geld inzamelen
 
 

help Alex alsnog zn droom uit te laten komen

nav de diefstal van gedeeltelijke hobby droom is alex zijn droom in duigen gevallen.

Begin mei is er  ingebroken in de werkplaats van Alex Wijnsma, Alex had een overcomplete hobby autocross/ Sprinter klasse. Er is bij deze inbraak oa de motor, schokbrekers, ecu’s ect. Buit gemaakt.  
De materiele schade loopt ver boven de 30.000 euro (verzekering keert niets uit, dit had apart verzekerd moeten worden) 
maar de emotionele schade is veel zwaarder dan in een bedrag uit te drukken. 
Alex zijn droom was altijd om in een sprinter te rijden, eerder was het nooit mogelijk om deze hobby te beoefenen, omdat hij overgewicht had en dit niet  mogelijk was.  
hij is samen met zn vader begonnen met de opbouw van de sprinter’ omdat zijn vader al hartstikke trots was omdat, hij zijn droom najaagde en ook de kilo’s moest kwijtraken om dit te kunnen doen. 
voor de mensen die alex kennen hij is in 2017 geopreerd en is inmiddels 100 kg kwijtgeraakt, dus alex zijn droom kwam nu heel dichtbij. 
Van zijn vader die inmiddels is overleden tijdens dit project’ kreeg hij een nieuwe motor omdat hij erg trots was op zijn zoon en hem hierin ook wou bijdragen, en ook om de motivatie vast te houden. 
 
hij kon nu eindelijk in de sprinter rijden. Alles nieuw aangeschaft en alles stond nu klaar om in te bouwen, zodat eindelijk zijn droom uit kon komen maar ook omdat het nu mogelijk is, en wat zou zijn vader trots op hem zijn, dat alles is afgebouwd en is behaald! 
Laten we allemaal iets doneren zodat alex toch nog deze hobby kan uitvoeren en dat hij voor het eerst mee kan doen in een sprinter!ook al is hiermee zijn oude spullen niet meer terug en de emotionele schade niet verholpen, toch zou het laten zien dat we met zn allen dit hem wel gunnen zoals hij dit ook verdient! Het besef is dat alle spullen vooral de motor met de emotionele waarde niet meer terug komen..  , mischien kunnen we met zn alles iets betekenen om de pijn iets te verlichten en zodat hij alsnog zijn doel kan behalen. 
 
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

20 donaties
€ 485,00
Doel: € 35.000,00
1%