Help Airsoft Haarlem aan een vaste NABV locatie

Help Airsoft Haarlem aan een vaste NABV locatie | Geld inzamelen
 
 
Help Airsoft Haarlem met een NABV locatie

Airsoft Haarlem onderneemt actie.

Eindelijk is het zo ver! Airsoft Haarlem krijgt een geheel eigen Airsoft locatie!
Na jaren in een oud kantoorpand dat geen NABV keuring kon krijgen, is het tijd om te verhuizen. Nadat wij ons 3 jaar lang keihard hebben ingezet voor de Nederlandse airsoft community krijgen wij eindelijke onze eigen vaste plek. Per april 2019 is SECTOR7 een feit! Een plek voor iedere Airsofter!

Wij willen hier een onmisbare Airsoft en NERF facility van maken. Ons doel is om de airsoft hal zo in te richten dat elke skill en beweging op elk niveau beoefend kan worden. Wij richten ons op (open)Skirms, SpeedQB, CQB, Training, Bedrijfsuitjes en de nodige Verjaardagsfeesten.

Naast de reguliere Skirms in de hal willen wij ons ook gaan inzetten voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Dit willen we vanuit de reguliere Airsoft en NERF opbrengsten gaan financieren. Denk aan Kika, Stichting Opkikker en de Voedselbank.

In onze Airsoft hal is een NABV Certificaat onmisbaar.
Helaas kunnen wij ons naast de verhuizing en inrichting NIET nog een verbouwing veroorloven en daarom hebben wij JULLIE steun nodig!

Vind je onze locatie leuk of ben je wel eens bij één van onze events geweest? Dan weet je dat wij altijd met ons hart voorop werken en er alles voor over hebben om Airsoft en NERF naar het volgende niveau te tillen!

Wat wij toen niet konden, is op de nieuwe locatie een Feit!
Open Skirms, Kleine groepen, 3 tegen 3, Target baan, een Kill House en een Airsoft Shop.

Donaties:
Door een kaartje te kopen voor een Skirm in Haarlem, een Skirm tegen de Blood Diamonds, een kleine donatie te doen help je ons dichter bij ons doel. Elk bedrag, groot of klein, betekend onwijs veel en helpt ons de locatie te realiseren.

Voorverkoop Actie voor NABV Leden t/m 20 April:
Doneer één van de bedragen, stuur een mail naar: info@airsofthaarlem.nl met vermelding van je keuze. Dan sturen wij je voorverkoop ticket naar je toe. Wij ontvangen je hartelijk op onze locatie.

- € 20,- Open Skirm p.p.
- € 25,- Blood Diamonds p.p.
- € 25,- CQB Training p.p.

Donaties boven de € 50,- ontvangen 2 VIP uitnodiging naar de officiële opening.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 435,00
Doel: € 30.000,00
1%

Deze actie is gesloten.