Help Ad op weg naar herstel | Geld inzamelen
 
 

Help Ad op weg naar herstel

Help Ad om een behandeling mogelijk te maken in Amerika.

4 december 2015 de dag dat Ad’s leven 180° graden omdraaide. Van een hardwerkende man, gezellig druk, sociaal, naar een leven waarin hij voornamelijk op bed ligt. Alles wat hij graag deed en nu niets meer kan doen is voor ons onbegrijpelijk.

Zoals enkele van jullie weten heeft Ad (mijn vader/man) nu bijna al 42 maanden geleden een werk ongeval gehad en ligt hij nu al meer dan 3 jaar op bed met een zenuwbanen beschadiging en verlamming in onderbeen. Hij is nu behandeld in vijf verschillende ziekenhuizen, gezien bij zoveel meer artsen en iedere arts schrijft weer iets anders voor, geeft een spuitje hier en een spuitje daar, het resultaat; meer pijn en geen verbetering. De dokteren in Nederland hebben gezegd dat hij er mee moet leren leven, 24/7 ondraaglijke pijn en bijna niet meer in staat om zelf te lopen.


Maar wij geven niet op, in Minnesota is de wereldbekende Mayo Clinic (mayoclinic.org). Geavanceerde behandeling en onderzoek. Mayo Clinic-patiënten hebben toegang tot de nieuwste beeldvormende en diagnostische hulpmiddelen die beschikbaar zijn, en er is een lange geschiedenis van Mayo Clinic-wetenschappers die geavanceerde technologieën voor patiëntenzorg ontwikkelen. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van moeilijke gevallen door middel van tertiaire zorg, en we willen proberen om toch nog een weg te vinden om Ad te kunnen behandelen. Mayo Clinic-artsen die getraind zijn in hersen- en zenuwstelselcondities (neurologen), zenuwstelselchirurgie (neurochirurgen) en andere gebieden werken samen om uw zorg te verlenen. Mayo Clinic-specialisten behandelen jaarlijks bijna 10.000 mensen met perifere neuropathie. Mayo Clinic in Rochester, Minn., staat op nummer 1 voor neurologie en neurochirurgie in de VS. Er zijn verschillende methodes die ze gebruiken, en dit kost uiteraard geld. Aangezien het in Amerika is, betaald de verzekering niets en daarom hopen we door middel van deze GoFund misschien genoeg geld bij elkaar te zamelen om Ad te laten behandelen. Iedere dollar/euro helpt voor welke we erg dankbaar zijn.


Mensen die hem al langer kennen, zien duidelijk een Ad van vóór en ná het ongeluk. Twee verschillende personen. Wij hebben veel stappen ondernomen om het leven naar onze hand te zetten en er een positieve draai aan te geven. Maar het leven met letsel blijft een uitdaging. Iets waar hij en wij als gezin dagelijks aan herinnerd worden, altijd rekening mee houden en continue over bijleren.

Alvast bedankt voor jullie gift en hopelijk zal Ad weer zonder pijn kunnen leven of misschien als wonderen echt bestaan, weer kunnen lopen.

Jose en Damaris

jose fens
23-03-2019

"Rock for a Cause" Benefiet concert voor Ad Fens' herstel en behandeling bij de Mayo Kliniek mogelijk te maken!

5 Mei 2019 - 14:00uur Zaal open vanaf 13:00 uur

bij Recreatiepark 't Haasje

Vijf Eikenweg 45, 4849 PX Oosterhout.

Met optredens van onder andere: Wim Florack, Danny Terp, Duo Kwats, René Le Blanc Dutch Engelbert, Jovano Dingenouts,Wendy de Laat & Audrey Lee

Entrée is 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot 12jaar (kinderen krijgen popcorn/suikerspin en slushpuppy)

Dit allemaal is mede mogelijk gemaakt door:
- Alle Artiesten
- LifestyleMania Dameskleding & Accessoires
- 't Haasje recreatiepark Oosterhout
- Vipkids beauty salon
- FD Sound Made
- Bas Ambulance Service
(Ad zal er zelf ook even bij zijn)


jose fens
01-03-2019

Even wat goed nieuws delen; American Airlines (onze zoon’s werkgever) heeft toegezegd om het transport van Amsterdam naar Jacksonville, Florida voor Ad te regelen. Eveneens zijn vandaag de papieren door de specialisten bij de Mayo Kliniek ontvangen. Dus nu is het afwachten, duimen voor het beste en nog steeds geld inzamelen voor Ad’s zijn mogelijke neuropathie behandeling in Amerika

We geven de moed niet op, en met de steun van jullie allemaal komen we er zeker wel!


 

Laat een reactie achter

271 donaties
€ 13.942,00
Doel: € 30.000,00
46%