Help Ad en Suus hun Babbels weer op te bouwen

Help Ad en Suus hun Babbels weer op te bouwen | Geld inzamelen
 
 
Help Ad en Suus aan een feestelijke Decembermaand en met de opbouw van hun Bar Babbels

Op 26 november is het levenswerk van Ad en Suus, Bar Babbels in Krommenie, verwoest door een brand. Er zijn gelukkig geen slachtoffers gevallen, maar dat is ook het enige positieve dat hierover gezegd kan worden. Veel mensen hebben de behoefte om iets te doen, maar weten niet goed wat. Daarom hebben we deze aktie opgezet. We willen dat Ad en Suus en hun dochters Noë en Fiene, ondanks deze enorme strop, toch een leuke decembermaand hebben. Gewoon een financieel steuntje in de rug, en om ze te laten merken dat heel Krommenie achter ze staat. 

December is sowieso een belangrijke maand voor de horeca. Je jaar valt of staat met een goeie omzet en afsluiting in december. Dit lopen ze sowieso mis. Dus steun deze lieve mensen door te doneren aan deze aktie. 

Daarnaast is ook de huurder van het appartement boven Babbels door de brand dakloos geworden en al zijn spullen zijn ook verleden tijd. Ook hem gaan we steunen met het geld van deze aktie. 

DUS OPEN JE HART EN JE PORTEMONNEE VOOR AD, SUUS EN BAR BABBELS! Ad steekt altijd zijn nek uit voor ons, laten we het nu eens voor hem doen!

Helga en AliceEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
112 donaties
€ 2.740,00

Deze actie is gesloten.