Help 3 generaties bij elkaar.....................

Help 3 generaties bij elkaar..................... | Geld inzamelen
 
 
Hellup......ik heb een droom..., als die toch eens uit zou komen,,,hoe fantastisch......

Hellup......tja en waarom zal ik geholpen worden. Ik zal mijn persoonlijke verhaal doen. Een aantal jaren geleden heb ik een hersenbloeding gehad. Op zich niet bijzonder, wel heel ingrijpend trouwens. Ik ben er halfzijdig door verlamd geraakt. Door de jaren heen zijn er steeds meer dingen die ik niet meer kan doordat de radartjes in mijn lichaam niet meer doen wat ze moeten doen. Zo moet ik bijvoorbeeld 3x per week naar het ziekenhuis om mijn bloed te laten spoelen. Ik zie het maar als een partime baan, wel hard werken. Toch zijn er een hoop dingen die ik nog wel kan en erg belangrijk voor mij zijn. Denk aan mijn kinderen en kleinkinderen. Maar daar zit voor een deel mijn ´probleem´of beter gezegd mijn uitdaging.

 

Mijn dochter woont niet bij mij in de buurt, 200 km verderop. Sinds kort heeft zij ook een kleintje, mijn lieve kleindochter. Ik wil daar zo veel mogelijk zijn. Helaas kan dat niet, ik kan daar niet blijven slapen. Ik kan de trap niet meer op. Heen en weer reizen is te veel voor mij. En door de week, om de dag, moet ik naar het ziekenhuis.

Nu heeft mijn dochter ons laten weten dat ze een aanbouw willen gaan realiseren, speciaal voor mij. Ik schrok van de kosten. Nu wil ik haar graag helpen en mijn bijdrage leveren. Wie help mij mee..???

Het resultaat zal zijn dat ik soms een weekend naar mijn kleindochter en dochter kan. Ik kan blijven slapen.....als dat nou eens gerealisserd kan worden......dat ik haar via deze weg kan helpen zou fantastisch zijn......al vast bedankt!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.