Help 2Squad naar het EK WK Hip Hop

Help 2Squad naar het EK WK Hip Hop | Geld inzamelen
 
 
Help 2 Squad naar het EK WK Hip Hop UDO Hip Hop Unite

Hallo,

Wij zijn 2 Squad, (Instagram) 2 super enthousiaste meiden die Hip Hop dansen bij Chance4Dance in Cuijk.

Sarah Hopman [13 jaar], wonende in Haps en Mijke van der Wal [12 jaar], wonende in Cuijk, dansen al ruim 2 jaar samen als duo op de grote wedstrijden in Nederland. De meiden timmeren goed aan de weg en hebben in 2017 al mee mogen doen aan het wereldkampioenschap Hip Hop bij Hip Hop Unite in Leiden. De meiden zijn daar uiteindelijk 9e geworden.

Een ervaring rijker en nog meer gedreven zijn ze dit jaar weer begonnen aan een nieuw dansseizoen. Ze doen het inmiddels zo ontzettend goed dat ze bij 2 verschillende dansorganisaties op nummer 1 in de ranking staan en bij beide organisaties zowel voor het EK als voor het WK zijn gekwalificeerd.

De meiden gaan naar het EK UDO in Kalkar Duitsland, waar ze niet alleen met hun duo, maar ook als solist zullen deelnemen aan de wedstrijd. Ook gaan de meiden naar het WK van Hip Hop Unite in Leiden en hopen, als we voldoende geld bij elkaar krijgen, naar het WK UDO te kunnen in Glasgow Schotland.

De meiden willen dolgraag hun kunnen laten zien op de internationale podia en zich opnieuw meten met de beste van Europa en de wereld. Aan het enthousiasme van de meiden zal het niet liggen. Om mee te kunnen doen aan de wedstrijden en om daar te mogen staan is enthousiasme en alleen talent helaas niet voldoende…

Wat vragen wij aan u?
Kort gezegd… een bijdrage. Zoals u onderstaand kunt zien is ons einddoel €4000 om deze droom te kunnen realiseren en we zijn blij met iedere bijdrage die u daaraan zou willen/kunnen leveren.

Samenvattend:
10+11 mei 20108 EK UDO Kalkar Duitsland €750
23-26 augustus 2018 WK UDO Glasgow Schotland €2500
Half oktober 2018 WK Hip Hop Unite Leiden Nederland €750

Kijk eens op Instagram... daar staan veel filmpjes van ons

Instagram 2 Squad

2 Squad I Sarah Mijke
01-06-2018

YES!!!   we zijn 3e geworden op het Europese Kampioenschap!  Dit smaakt naar meer :-) 4 donaties
€ 75,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.