Helaas mijn vader is vandaag overleden

Helaas mijn vader is vandaag overleden | Geld inzamelen
 
 
Help mijn vader zonder financiële zorgen naar een waardig afscheid

Hallo medemens,

Hierbij vraag ik jullie aandacht.

Helaas is mijn vader zeer ziek en kan niet meer behandeld worden, hij heeft slokdarmkanker met uitzaaiingen in de lymfklieren, bijnieren, in zijn maag en hersens en hij heeft net te horen gekregen dat het ook in de lever zit.  Hij heeft 3 bestralingen voor zijn hoofd gehad en zou hierna een stent krijgen, om weer wat beter te kunnen eten, maar dit gaat niet door. Hij wil graag nog een aantal maanden leven en krijgt in januari een gesprek wat voor behandeling hij hiervoor krijgt. Alle behandelingen die hij krijgt zijn om zijn leven wat te verlengen. Het is nu een kwestie hoelang zijn lichaam het nog volhoudt. Mijn vader is 74 en heeft geen uitvaartverzekering en ook geen geld helaas. Vandaar dat ik hier een oproep plaats, zodat ik de last van mijn vader kan weghalen.  Hij is zeer bezorgd dat hij mijn moeder met een grote schuld achterlaat en dat zij, wanneer hij er niet meer is, in grote problemen komt. Ook mijn moeder heeft problemen met haar gezondheid en haar geheugen en mijn vader heeft dan ook grote moeite om haar los te laten.

Ik wil graag dat mijn vader in de laatste maand en van zijn leven geen problemen aan zijn hoofd heeft en alleen maar aan zichzelf en mijn moeder hoeft te denken.  Alleen al als hij ziet hoe duur zijn crematie is, zit hij al te huilen op de bank en dat gaat mij aan het hart. Hier zou hij in de laatste maanden van zijn leven niet aan moeten denken en moet hij alleen nog genieten van mijn moeder en zijn familie, zolang dit nog kan.

Vandaar ook mijn oproep in een laatste poging om op deze manier geld bij elkaar te krijgen.                                                                       We zouden iedereen zeer dankbaar zijn voor een donatie, hoe klein ook.

 

Alvast vriendelijk bedankt

 

Hellow fellow man,

I hereby request your attention. Unfortunately my father is very ill and canno longer be treated. He has esophageal cancer with metastases in his lumfklieren, stomach, adrenol, glands and his head. And he has just been told that the cancer is in the liver.                                      All treatments he gets to what extend his life.My father is 74 and has no funeralinsurance and also he has no money unfortunately.              That`s why i call this place so i can remove the burden of my father. He is very worried the he leave my mother with a big debt and thaat she when he is gone, she is in big trouble.My mother has also problems with her health and her memory and my father is also struggling to release her. I want to see my father in the last months of his lif that he has no problems on his mind and only need to think of himself and my mother. Just when he sees how expensive his cremation is, he is crying on the bench and that goes to my heart.He  must nog think here in the last months of his life and he just has to enjoy my mother and family, while he can. Hence my call in a last attempt to get the money them together this way.

We would all be very gratefull for a donation.

Thanks in advance

 

 

Francis van der Veen
17-02-2019

Hall9. We zijn nu in het ziekenhuis in hoogeveen. De dokter heeft een ernstig gesprek met ons gehad. Ondanks de stent kan mijn vader niets meer eten en drinken. Hij stond dan ook voor de keuze of hij sondevoeding wil. Maar dit is dan extern. Hij wil dit niet meer. Ze gaan nu kijken of er nog wat aan de stent gedaan kan worden. Anders gaat hij weer mee naar huis. Hij zal dan niet meer kunnen eten en drinken. Als dit zo is dan is dit de laatste week.


Francis van der Veen
05-02-2019

Hallo,

Mijn vader kan niet meer eten en ook het vloeibare gaat er maar moeizaam in. Hij krijgt dan ook een stent, om nog een beetje naar binnen te krijgen. Hij is ook zeer moe en slaapt veel. Ook kan hij niet veel lawaai meer verdragen. Hij gaat hard achteruit.  Hij hoopt op nog een paar maanden, maar weet niet hoelang zijn lichaam het nog volhoudt.  


Francis van der Veen
17-01-2019

Hallo,

Het gaat niet zo goed met mijn vader.  Met de feestdagen ging het nog redelijk goed en kon hij nog iets zachts eten. Dit gaat niet meer en op dit moment eet hij alleen nog maar vloeibaar. Wanneer hij iets anders probeert, blijft het eten hangen en is hij bang om te stikken. Het is allemaal geen pretje en we zijn dan ook heel bezorgd. Mijn zoontje van 6 is zo bang dat hij opa moet missen, dan hij niet meer met andere kinderen wil spelen en alleen nog bij opa wil zijn. Mijn vader heeft afgelopen maandag een echo voor zijn maag gehad en daaruit is gebleken dat hij ook nog een galsteen heeft. Volgende week krijgt hij de uitslag in hoeverre de kanker is uitgezaaid in zijn maag en wat voor behandeling hij, eventueel,nog zal krijgen. Vanmiddag kreeg hij een enorme steek in zijn hoofd en moest hij gaan liggen. Hij kan ook alleen nog lopen met een rolator. Het gaat allemaal enorm snel. Terwijl we hopen dat het nog maanden zal duren. Hij is nog steeds erg bezorgd over de kosten van de uitvaart en over mijn moeder. Hij hoopt nog steeds op een wonder. Dat we de lotto winnen of zo, om de kosten te dekken. De situatie is niet bevordelijk voor zijn gezondheid en ook niet voor de gezondheid van mijn moeder. Het enige lichtpunt in de gezondheid van mijn moeder is dat zij, wat betreft haar borstkanker, bijna 5 jaar schoon is. Maar wat betreft haar geheugen is stress niet zo goed. Mijn vader is overdag zeer koud en de verwarming staat al vanaf 8 uur op 20 graden en hij gaat al om 20..00 uur op bed. Het trekt alle energie uit zijn lichaam en de kanker vreet hem op. Ik hoop ook nog steeds op een wonder. We zijn al blij met de kleinste donatie en zijn zeer dankbaar hiervoor.

Bedankt


4 donaties
€ 45,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.