Healthclub One Voor Stichting Spieren Voor Spieren

Healthclub One Voor Stichting Spieren Voor Spieren | Geld inzamelen
 
 
Healthclub One helpt Stichting Spieren Voor Spieren

Wij zijn een groep studenten van het ROC Gilde te Roermond. Tijdens onze stageperiode gaan wij samen met Healthclub One geld inzamelen voor Stichting Spieren Voor Spieren.

Wat doet Stichting Spieren voor Spieren

Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Deze ziekte beperkt kinderen bij het willen en kunnen van activiteiten. Wij willen deze kinderen en hun gezin een beter perspectief voor hun toekomst kunnen bieden. Wij willen de beste behandelingen maar ook de beste diagnostiek en zorg voor de kinderen met een spierziekte kunnen bieden. Om kinderen spierballen te geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn? Hoe deze ontstaan en hoe we kunnen werken naar een gerichte oplossing door een structureel onderzoek te kunnen financieren. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Wie helpen we?
Wij helpen Stichting Spieren voor Spieren door een donatie te geven zodat hun de kennis kunnen gebruiken die ze al hebben om een gerichte oplossing te geven aan kinderen met een spierziekte en hun familie. Zodat het leven van hun iets makkelijker en toegankelijker wordt. Als ‘gewone’ mensen dit kunnen vinden wij dat mensen met een beperking ook hier recht op hebben. En hierdoor kan Stichting Spieren voor Spieren hun kennis nog verder gaan uitbreiden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 43,00
Doel: € 1.000,00
4%

Deze actie is gesloten.