Hartmedicatie voor Inuk

Hartmedicatie voor Inuk | Geld inzamelen
 
 
Financiële hulp bekostiging hartmedicatie voor onze lieve Briard Inuk

Ik ben inmiddels wanhopig. Vandaar dat ik ben gaan zoeken op internet naar een oplossing of hulp. Toen kwam ik op deze site Doneeractie.nl terecht.

Sinds augustus 2018 is, bij mijn dierbare en enige hond Inuk, ernstig hartfalen ontdekt. Hij is pas 9 jaar! De grond zakt onder je voeten weg, bij het horen van deze diagnose. Een sprankje hoop krijg je, wanneer je hoort, dat Inuk met de juiste medicatie en aangepaste beweging, best nog even meekan. Hoe lang dat zal zijn, is niet te voorspellen. Hij is in ieder geval nog te goed om geen behandeling te geven. Hij is nog vrolijk en geniet nog steeds van het leven. Al is het advies niet meer met een bal of stok te spelen, toch doen we dat nog steeds, want hij geniet daar nog zo van. We doen dat wel aangepast en gedoseerd. Ik wil graag dat hij zich nog steeds honds mag en kan gedragen. De dierenarts ondersteund ons daarin. Op de röntgenfoto is te zien hoe het hart van Inuk vergroot is en tegen zijn luchtpijp aandrukt. 

Maar nu komt het grote probleem. De medicatie die Inuk nodig heeft is zeer prijzig. Het gaat om furoseral 40mg (250st €56.40) en Vetmedin Chew 10mg (10mg tabletten doos 100st €131.70/66 dagen). Samen komt dat op 188,00 euro voor 2 maanden. Als ikzelf alleen droog brood moet eten, is dat geen probleem, maar mijn hond niet kunnen geven wat hij nodig heeft, is onverteerbaar. Met mijn WIA-uitkering (afgekeurd op een parttime baan) en als alleenstaande ouder, gaat me dat financieel niet lukken. Ik moet binnen een paar dagen weer nieuwe medicatie bestellen, maar dit lukt financieel helaas niet.

Hopelijk willen mensen mij helpen met een donatie. Alle kleine beetjes helpen. Alvast ontzettend bedankt, namens Inuk en mij.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.