hartelijk dank! dankzij uw hulp hebben wij een bus

hartelijk dank! dankzij uw hulp hebben wij een bus | Geld inzamelen
 
 
Yess het is gelukt! dankzij uw hulp hebben wij deze bus mogen aanschaffen! dank dank dank!

update: 

Wij willen door middel van dit bericht iedereen heel hartelijk bedanken, die het mede mogelijk heeft gemaakt om een rolstoelbus te kunnen aanschaffen. Hartverwarmend hoe de mensen meeleefden tijdens de actieperiode. Van minima die 5 euro doneerden van hun boodschappengeld tot en met mensen die hun complete vakantiegeld gedoneerd hebben. Mensen  die spontaan acties op hebben gezet voor ons en de vele deelacties op facebook of de winkeliers die potjes voor de bus bij de kassa hadden staan. Maar ook twee fondsen die we hadden aangeschreven hebben een bijdrage gedaan.

Het is gewoon teveel om op te noemen. Daarom willen we iedereen uit de grond van ons hart een groot “ DANK JE WEL” zeggen

We willen naast bedanken jullie ook graag het resultaat laten zien: een prachtige ford transit uit 2009 met 159.059 km op de teller.

Hartelijke groet, Rob en Kirsten , Dayna, manoah, Kenny en Jerusha Alting

 

Tien jaar geleden kreeg Kirsten (39) ernstige gezondheidsproblemen nadat haar jongste was geboren. Ze werd diverse keren geopereerd, kreeg vele complicaties en zweefde daardoor zelfs een paar keer op het randje van de dood. Vorig jaar kwam de diagnose: Ehlers Danlos Syndroom (EDS). Eds betekend dat Kirsten iedere dag pijn heeft, haar gewrichten schieten makkelijk uit de kom en wonden genezen slecht. Maar het moeilijkste van alles is dat ze al heel lang onvoldoende voeding binnen krijgt. Ze krijgt wel iets aan voeding binnen via sondes, maar omdat haar maag niet goed werkt en er problemen met zenuwen van het spijsverteringsstelsel zijn krijgt ze veel pijn en is ze voortdurend misselijk. Inmiddels is Kirsten al veertig kilo afgevallen en heeft ze nog maar weinig energie over.

Het heeft een enorme impact op het gezin en steeds duiken nieuwe uitdagingen op. Zo moesten Kirsten en haar man Rob hun goedlopende muziekschool-en winkel op advies van de artsen sluiten en kan Kirsten als zangeres niet meer zo vaak optreden. dat is moeilijk en heeft ook financiële gevolgen.daarnaast moet Kirsten vaak voor zichzelf opkomen om de juiste behandeling/specialist te krijgen en dat is echt zwaar. ze hebben al veel moeten opgeven en, hoewel Rob (de man van Kirsten) zelf ook sinds vorig zomer hartfalen heeft, zijn hij en hun vier kinderen fulltime mantelzorgers.

lang niet alle medische kosten worden vergoed. Kirsten heeft inmiddels wel dagelijks thuiszorg nodig, heeft een bed in de woonkamer en gebruikt binnenshuis een trippelstoel en buitenshuis een rolstoel. gelukkig hebben ze al wat aanpassing in huis kunnen uitvoeren. andere aanpassingen zijn aangevraagd bij de gemeente.

Kirsten kan op dit moment niet veel meer. ze is meer en meer aangewezen op haar elektrische rolstoel waarin ze liggend vervoerd kan worden. in een gewone rolstoel op pad gaan of naar het ziekenhuis gaan lukt bijna niet meer. Daarom willen we heel graag een goede tweedehands reeds aangepaste rolstoelbus kopen zodat Kirsten haar elektrische rolstoel overal mee naar toe kan nemen. Zo'n bus kost echter erg veel geld, waarin ook de gemeente niet bijdraagt. Daarom houden we deze actie. Wilt u ons helpen dmv een donatie? 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp! ook namens Kirsten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
235 donaties
€ 10.028,00
Doel: € 20.000,00
50%

Deze actie is gesloten.