Hart voor Dieren

Hart voor Dieren | Geld inzamelen
 
 
STOP! dierenmishandeling

Nog veel te veel dieren leiden in nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, en soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten met de dood als gevold. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren, laat dit stoppen.

Ook wij trekken het lot van deze dieren erg aan en willen ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of andere organisaties. Hulp voor dieren is nog steeds nodig. Laat dit stoppen want ook dieren hebben gevoel

We hebben nog een lange weg te gaan om het doel te bereiken, Alleen met jou steun kunnen wij de dieren in nederland blijven helpen!

Namens alle dieren in nederland!

 

Met jou steun kunnen we jaarlijks

  • 74.000 dieren helpen, dit zijn meer dan 200 dieren per dag!
  • Het welzijn van miljoenen dieren verbeteren dankzij jou
  • 19.000 dieren een veilig onderkomen bieden in het dierenasiel
  • Voor 80% van deze dieren hetzelfde jaar nog een nieuw baasje vinden!
  • Meer dan 8.000 meldingen via het landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming inspecteren!
  • Het dierenwelzijn bij de politiek via lobby op de wet- en regelgeving op de kaart zetten!

 

Gebaseerd op waargebeurde Feiten!

Ik ben Lucky ik ben 7 jaar, een half jaar geleden heeft mijn baasje me naar dit asiel gebracht omdat hij me niet meer wou. Ik zat te wachten op een ander baasje, maar de jongere hondjes gingen voor, ik werd naar een hok helemaal vanachter gebracht en moest daar zitten. De mensen kwamen niet zo ver meer en mijn hoop was weg. Op een dag kwam er een mevrouw in een lange witte jas naar mij, ik was verbaasd dat iemand aandacht aan mij schonk. Ik ging met de mevrouw mee naar een kleine donkere kamer, ze ging naar de kast en haalde er iets uit ik zag niet wat het was ineens wou ik alleen maar slapen, ik dacht nog aan de momenten met mijn baasje, momenten van geluk, liefde, troost, wandelingen,.... Ik ben Lucky ik ben 7 jaar, vandaag ben ik ingeslapen omdat niemand me wou.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.