Haripur Nepal

Haripur Nepal | Geld inzamelen
 
 
Wij geven 110 kinderen een toekomst en laten zaadjes groeien

We vertrekken binnenkort weer (op eigen kosten) naar Haripur (Nepal). Wie wil helpen onze geplante zaadjes verder te laten ontkiemen? 110 hulpeloze kinderen laten bouwen aan hun talent!

Drie jaar geleden samen met mijn collega een plan ontwikkeld om met funding van onze leveranciers in de fotovideoretail hulp te brengen en te geven in Nepal. Wat we daar hebben meegemaakt heeft ons nooit meer losgelaten. Na terugkomst gelijk een stichting opgericht en een school laten bouwen. Momenteel genieten ruim 100 kinderen van onderwijs. Deze kinderen beginnen een kleine twinkeling in de ogen te krijgen van iets wat op een beetje toekomst lijkt. Daarnaast hebben we ook het zaadje hygiëne kunnen laten groeien. Onze volgende wens is het zaadje zelfvoorzienendheid. Investeren in agicultuur en keuken waardoor de kinderen dagelijks een maaltijdje kunnen ontvangen. Op 7 november vertrekken we weer en in totaal missen we een kleine 3.500 Euro om het totale plan te kunnen realiseren.

Een succesverhaal wat zo dichtbij komt, ons zo geraakt heeft en waar werkelijk elke geïnvesteerde euro zichtbaar en tastbaar is, daar zijn we trots op. Maar net als wijzelf hebben ook zij een dagelijkse behoefte die voorzien moet worden. Helpt u mij? Uw donatie is welkom:

https://www.2vande52.nl/donate/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 35,00
Doel: € 3.500,00
1%