Haren knippen en of koffie drinken?

Haren knippen en of koffie drinken? | Geld inzamelen
 
 
Gezellig een kop koffie drinken in de mooiste en leukste 2 in 1 zaak in Scheveningen!?

Hallo lieve mensen,

Graag wil ik jullie vragen of jullie mijn vriendin willen helpen/steunen naar haar doel. Waar ze lang op heeft gewacht en eindelijk is het zo ver! Hopelijk zal ze in 2019 haar zaak openen! En kunnen jullie lekker bij de haven een heerlijk kop koffie drinken met een lekker stuk taart terwijl uw zoontje wordt geknipt aan de andere kant van de glazenwand. Dus u kunt tegelijkertijd tijd ook nog is genieten van een stukje kunst. Want onze barbiers zullen aan de andere kant heren/kinderen knippen en verzorgen. 

Het is een uniek concept wat voor komt in 3 steden in Europa waarvan wij de 4e willen worden. We zullen lekkere koffie serveren met echte koffiebonen, lichte lunch en gebakjes. Het zal een heel leuk sociaal plek worden waar jong en oud altijd welkom is! Of u nou gezellig een kop koffie wilt drinken aan de haven? Of, of u even snel een knip beurt moet hebben aan de Barber kant. 

Nu hebben we de krediet gekregen waar we heel blij mee zijn alleen, wat minder dan we nodig hadden.. Nu missen we nog 15.000 euro waarvan we €4500 euro hebben gekregen maar toch niet genoeg.. Me vrienden hebben me verteld dat ik hier wel kans kan maken! Ik heb niet eerder van deze website gehoord. Het is mooi om te zien hoeveel er gedoneerd wordt! Heel fijn om te zien hoe iedereen elkaar wil helpen!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen, dankjullie vriendelijkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.