Hardlopen voor kinderen in extreme armoede.

Hardlopen voor kinderen in extreme armoede. | Geld inzamelen
 
 
In 2020 gaan wij de halve marathon lopen in Tanzania voor kinderen in extreme armoede.

Help kinderen in armoede.


Wiechert, Antony, Wilma en Evelien lopen de marathon in Tanzania voor kinderen in extreme armoede.
De 4 Zwolse Musketiers

In oktober 2020 lopen wij,  Wiechert, Antony, Wilma en Evelien, de marathon (Muskathlon) in Tanzania om geld op te halen voor kinderen in extreme armoede. Met een hele groep vanuit Compassion zullen we een week lang naar Tanzania gaan om de gezinnen in extreme armoede onder ogen te komen. Tijdens de Muskathlonweek worden we blootgesteld aan de rauwe werkelijkheid van extreme armoede. Zoals altijd zijn kinderen de eerste en grootste slachtoffers van armoede. Het werk dat Compassion doet maakt voor hen een enorm verschil. Compassion geeft liefde en hoop aan kinderen in uitzichtloze situaties.

 

Waar gaat het geld naar toe?


Door de projecten van Compassion krijgen kinderen toegang tot de basisvoorzieningen en de kans zich te ontwikkelen en veilig op te groeien. Compassion richt zich in de eerste plaats niet op hulp aan de gemeenschappen maar richt zich echt op individuele kinderen. Compassion helpt kinderen zich gezond te ontwikkelen, tot zelfredzame, volwassenen die op hun beurt de gemeenschap gaan veranderen.

 

Ons doel

Om zoveel mogelijk kinderen te helpen, hebben we als doel per persoon €10.000 op te halen. Om dit doel te behalen zijn we druk bezig met allerlei verschillende acties. Wil je weten wat voor acties we allemaal uitvoeren? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina: De 4 Zwolse Musketiers. Om uiteindelijk €40.000 mee te kunnen nemen naar Tanzania hebben wij ook uw hulp nodig! En vergeet niet: alle kleine beetjes helpen!

Alvast heel erg bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%