Hardlopen voor Hospice Zwolle

Hardlopen voor Hospice Zwolle | Geld inzamelen
 
 
Terminale mensen verdienen in een huiselijke sfeer tot hun levenseinde te komen!

Wil je mij helpen door mij te sponseren voor de Zwolse halve marathon, die ik op 9 juni zal lopen, voor het goede doel Hospice Zwolle!

Je kunt mij snel en makkelijk sponsoren via paypal.me/JaapKoopmans of via https://hospicezwolle.nl/doneer-online/ met vermelding van mijn naam. Lukt het beide niet, stuur me dan een persoonlijk bericht.

De hoofdreden waarom ik voor het Hospice Zwolle loop is omdat mijn moeder (58) ernstig ziek is. Daarnaast heb ik ruim 2,5 jaar geleden mijn schoonvader (56) verloren aan een ziekte. Mijn schoonvader heeft de laatste fase van zijn ziekte thuis kunnen blijven en is naar zijn wens thuis gestorven. Mijn moeder hoopt ook tot het einde van haar terminale fase, waar ze momenteel in verkeerd, thuis te blijven.

Ik begrijp heel goed dat dit niet voor iederen mogelijk is en voor mijn moeder ook nog geen zekerheid is. Gelukkig zijn er Hospicen voor die helpen in de laatste, terminale fase van het leven waarbij mensen niet thuis maar wel in een huiselijke sfeer worden verzorgd. Naast de huiselijke sfeer wordt er betrokkenheid, zorg en begeleiding geboden. Met alle aandacht voor de gast en voor zijn of haar naasten.

Hospice Zwolle is zo’n plek! Een kleinschalig bijna-thuis-huis, waar gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en hun eigen zorgverleners – bijna zoals thuis.

Daar zet ik me graag voor in met mijn sportieve prestatie tevens mijn 1e halve marathon!

Jaap Koopmans
31-05-2018

Met hulp van familie, vrienden en collega's is de teller al over de 400 euro gegaan.

Lukt het hier om de 500 euro te bereiken?

 


1 donatie
€ 10,00
Doel: € 200,00
5%

Deze actie is gesloten.