Handbike battle 2019

Handbike battle 2019 | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mij de top te bereiken?

Mijn naam is Erik van Hoorn, 37 jaar. Door  een ongeval heb ik een amputatie ondervonden aan mij linker been en heb ik een incomplete dwarsleasie. Hierdoor zit ik een rolstoel. Ik ben woonachtig in Heinkenszand en werk als receptiemedewerker bij de Opstap in Goes.

Na het ongeval ben ik gaan handbiken,fietsen met je handen. Hierdoor probeer ik zoveel mogelijk in conditie te blijven en door en door het handbike kan ik af en toe mijn hoofd helemaal leeg te maken. IN 2017 werd ik uitgeloot om mee te doen aan de handbike battle in het kaunertal gebergt te Oostenrijk. In dit gebergte is een routr= van 21  kilometerlang en het bevat een stijgingspercentage oplopend tot 14%. Dit project werd destijd s gefinancierd door het revalidatiecentrum waarbij ik was aangesloten. Zij zorgden voor begeleiding,fysiotherapeuten en verplegers. Uitloting  kan slechts eenmalig plaatsvinden,dus deze keer moet ik het zelf zien te regelen. En daarvoor zoek ik sponsers!

De kosten voor dit project bedragen €2.500,00. Dit omvat o.a. de reis er naar toe, hotelovernachting en de begeleiding,verzorgd door Move Forward. Sponsoren kan middels een vast bedragof per kilometer,net wat u wilt. Mocht het sponsorbedrag hoger uitvallen dan de benodigde €2.500,00 gaan alle extra opbrengsten naar dwarsleasie Organisatie Nederland. Zij verrichten onderzoek naar verbetering van het leven met een dwarsleasie.

Mocht u mij willen sponsoren dan kan dat via onderstaand rekeningnummer.

Rekeningnummer: NL82INGB0669314161  tnv: H van Hoorn ovv:Handbike battle 2019

Alvast vriendelijk bedankt voor uw bijdrage.

Met vriendelijk groet,

Erik van Hoorn

 

Handbike Battle                                    http:/handbikebattle.nl/

Dwarsleasie Organisatie Nederland    https:/www.dwarsleasie.nl/

Move Forward                                       https:/moveforward.nu/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 135,00
Doel: € 2.500,00
5%

Deze actie is gesloten.