Halve marathon voor Tobias

Halve marathon voor Tobias | Geld inzamelen
 
 
en zijn grootse droom...

Hersenstamkanker

Op 2 november 2017 kregen we het vreselijke nieuws dat onze 11-jarige zoon Tobias hersenstamkanker had, een diffuus intrinsiek ponsglioom. Een ongeneselijke en agressieve vorm van kanker met een levensverwachting na diagnose van 9-11 maanden.

Binnen een aantal dagen veranderde Tobias van een gezonde, sportieve jongen naar een terminaal ziek kind. Geen behandeling, geen hoop. Alleen een reeks bestralingen om de tumorgroei tijdelijk te remmen. Bijna negen maanden later, op 31 juli 2018, overleed Tobias aan de gevolgen van hersenstamkanker.

 

Tobias Sybesma Foundation

Tobias was van de plannetjes en dromen en in de korte periode dat hij ziek was moest hij z’n dromen rigoureus bijstellen. Hij kreeg een nieuwe droom, groots en niet voor zichzelf. Hij droomde van een effectieve behandeling van hersenstamkanker, zodat kinderen niet meer zouden hoeven overlijden aan de gevolgen van deze ziekte.

Zijn droom is de basis van de Tobias Sybesma Foundation. De Foundation wil onderzoeksprojecten stimuleren en financieren om tot een effectieve behandeling van hersenstamkanker te komen.

 

Rennen voor Tobias

Op 15 juni lopen we daarom met een groep familie, vrienden en andere betrokkenen de halve marathon van Zwolle.

Voor Reitse en mij niet de eerste keer, niet de snelste, maar wel dé keer die er toe doet, met een emotione lading, maar ook een enorm trots gevoel. Omdat we lopen voor Tobias, voor lotgenoten, voor een behandeling, voor toekomstperspectief en tégen hersenstamkanker. De droom is groots en niet ineens te realiseren, dat beseffen wij maar al te goed. Maar we hopen een bijdrage te leveren, stap voor stap en zo goed mogelijk.

Daarom vragen we jou of je wilt doneren, en daarmee ook een bijdrage wilt leveren aan dit doel. We zijn blij met iedere donatie. 

Meer informatie over de Tobias Sybesma Foundation vind je hier.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 705,00

Deze actie is gesloten.