Halve Marathon 21km voor de ziekte van Kahler

Halve Marathon 21km voor de ziekte van Kahler | Geld inzamelen
 
 

Ik doe mee aan de 1/2 marathon van de Linschotenloop voor onderzoeken naar de ziekte van Kahler!

Mijn naam is Tim de Bont en ben 26 jaar oud. Al van kleins af aan is mijn favoriete hobby sport en bewegen. Of het nu voetballen, padellen, fitnessen of hardlopen is, zolang het met sport en bewegen te maken heeft, haal ik er veel voldoening uit. Na vorig jaar te hebben meegedaan aan de Tilburgse Ten Miles (16km), wilde ik dit jaar graag meedoen aan een halve marathon (21km). Zowel het fysieke als mentale aspect trekt mij enorm aan. Toch is het sportieve deel niet de enige reden van mijn deelname aan de Linschotenloop. Sinds november 2021 is bij mijn oom Multipel Myeloom geconstateerd of te wel de ziekte van Kahler. Dit is een kanker van plasmacellen. Voordat dit bij mijn oom werd geconstateerd, kende ik de ziekte nog niet. Toch krijgen jaarlijks 1000 patiënten de ziekte van Kahler. Door deel te nemen aan de halve marathon in Linschoten op zaterdag 23 december, vraag ik aandacht voor de onderzoeken naar de ziekte van Kahler. Wekelijks zal ik een update geven over mijn trainingen richting de Linschotenloop. Op 24 december, de dag na de halve marathon, zal ik het geld dat is opgehaald doneren aan het onderzoeksfonds Hematon onder vemelding van onderzoek naar de ziekte van Kahler. Dit is een stichting die onderzoek ondersteunt naar hemato-oncologische aandoeningen. Dit onderzoek is van belang voor patiënten met onder andere de ziekte van Kahler. 

Mocht jij mij willen supporten op de dag van de halve marathon? Dan kan dat op zaterdag 23 december. De start is om 13.45 achter de sporthal in de Jacob Barneveldstraat in Linschoten. De startplaats is ook de finish dus mij binnenhalen is ook een optie. Tot dan!!!!

Wil je mij helpen doormiddel van een donatie? Dat kan op https://www.doneeractie.nl/halve-marathon-21km-voor-de-ziekte-van-kahler/-83162

Wil je meer weten over het onderzoekfonds Hematon? Kijk dan op https://www.onderzoeksfondshematon.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 745,00

Deze actie is gesloten.