Haal Ashton naar Nederland

Haal Ashton naar Nederland | Geld inzamelen
 
 
Na 4 jaar kan een van mijn beste vrienden Michael zijn 9 jarige zoontje naar NL halen!

Wil jij Michael voor altijd met zijn zoon herenigen❤️

Hij heeft maar een kans!!!!!

 

Michael is 4 jaar geleden moeten vluchten uit Oeganda waar hij zijn toen 5-jarige zoontje Ashton op klaarlichte dag moest achterlaten. Zonder te weten waar papa ineens naar toe ging. Mama was/is niet meer beeld en zoonlief bleef achter bij opa en oma. Terugkeren naar Oeganda is voor Michael geen optie meer! Dus is hij al 3 jaar aan het strijden om Ashton naar Nederland te krijgen. Dagelijks bellen ze maar elkaar zien dat is al jaren geleden.

Toen Michael te horen kreeg dat hij een verblijfsvergunning kreeg is hij het proces begonnen om zijn toekomst met Ashton in Nederland op te bouwen. Na verwoede pogingen, lange wachttijden is het eindelijk zover. Ashton heeft toestemming gekregen om naar Nederland te komen en herenigd te worden met papa. 

Michael heeft zijn inburgering al helemaal voltooid, doet dagelijks vrijwilligerswerk en laat mensen inzien dat hij met heel weinig al heel erg blij is!

Nu heeft Michael 3maanden de tijd om een bedrag bij elkaar te krijgen dat genoeg is om het vliegticket voor Ashton te kopen. Ashton mag niet alleen reizen omdat hij minderjarig is dus moet er hostess mee. 

Via de organisaties waar hij dagelijks te vinden is met zijn vrijwilligerswerk is er al een bedrga verzameld, echter is dit nog niet genoeg. Omdat Michael niet de financien heeft om op zo’n korte termijn aan dit bedrag te komen hopen wij op de liefde van de mensen die hem met zijn zoontje willen herenigen. 

Hij heeft maar één kans, en we zetten alles op alles!

Wil jij je steentje bijdragen? Laat het mij dan weten en maak iemand voor de rest van zijn leven gelukkig❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 600,00
Doel: € 750,00
80%

Deze actie is gesloten.