gun Maggy een fijne oude dag

gun Maggy een fijne oude dag | Geld inzamelen
 
 
Dit is een foto van Maggy voor wie ik een inzameling ben begonnen omdat

Maggy is 10 jaar en 5 maanden, komt uit Spanje en is als adoptiehond van het ras 'Podenco' al getraumatiseerd omdat men in Spanje nogal vreemd en vooral wreed omspringt met dit soort honden.
In ons land heeft ze een adoptie-baasje gekregen dat - vooral de laatste jaren - eigenlijk niet zo goed meer voor Maggy kon zorgen.
Eind vorig jaar is haar baasje opgenomen in het ziekenhuis en heb ik als buurvrouw Maggy in huis genomen.
Nu haar baasje is overleden zou Maggy - als er geen andere mogelijkheden tot herplaatsing zouden zijn - weer terug moeten naar een stichting in Ridderkerk (Zuid-Holland) welke haar destijds als adoptiehond heeft geplaatst.
Ik heb daar geen goed gevoel bij omdat ik vrees dat zo'n herplaatsing van een bijna 11 jaar oude hond niet goed gaat. Het lijkt mij veel beter dat Maggy haar laatste jaren slijt in een omgeving die haar bekend is. Het feit dat sinds ik Maggy verzorg de hond qua uiterlijk behoorlijk is opgeknapt, weer speelt en een opvallend lief karakter heeft sterkt mij in de overtuiging dat Maggy haar laatste jaren bij mij moet slijten. De stichting is akkoord.
Maar ik moet eerlijk zijn en niet weglopen voor het feit dat ik gedurende de tijd dat ik voor Maggy zal gaan zorgen de kans groot is dat ik tegen extra kosten aan zal lopen voor bijvoorbeeld speciale voeding, inentingen, dierenarts en de uitlaat- en/of opvangservice die ik met mijn inkomen niet volledig kan dragen.
Daarom deze inzameling waarbij ik uw eenmalige of periodiek bijdrage zal gebruiken om een fonds te vormen van € 3.500 euro. Voor de besteding van dat fonds zal ik op deze site verantwoording afleggen. Als Maggy er niet meer is, en er zit toch nog wat geld in het fonds dan, dan zal ik dat doneren aan een vergelijkbaar goed doel. Bijvoorbeeld de Dierenambulance
Als u op de hoogte gehouden wilt worden hoe het verder met Maggy gaat kunt u dit laten weten via e-mailadres Helpdezelievehond@hotmail.com U krijgt dan van tijd tot tijd bericht over Maggy.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 205,00
Doel: € 3.500,00
5%

Deze actie is gesloten.