Gun Carolien tijd na overlijden dochter

Gun Carolien tijd na overlijden dochter | Geld inzamelen
 
 

Mijn nicht Carolien verloor het met het overlijden van haar dochter Eris ook haar inkomen! Laten we haar samen helpen!


Carolien is een alleenstaande moeder, die de laatste 12 jaar volledig zelf voor haar ernstig zieke dochter Eris heeft gezorgd. De zorg was zo complex en intensief, dat Carolien zelf niet meer dan een uur achter elkaar kon slapen de laatste jaren. Gesteund door artsen deed zij zo veel mogelijk alles zelf thuis, inmiddels opgeleid door artsen om thuis IC-zorg te verlenen. Voor Eris zorgen was een zeer intensieve dag en nachttaak, die Carolien met toewijding en liefde zelf uitvoerde.


Nu Eris is overleden, is ook Caroliens inkomen weggevallen, daar ze uit PGB betaald kreeg. Vanwege de complexe regelgeving en de keuzes die ze als alleenstaande moeder moest maken om voor haar gezin te zorgen, komt het er op neer dat ze nu op zoek zou moeten naar een baan om weer inkomen te genereren.


Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Carolien zou rust moeten hebben, zeker financieel nu, om weer te leren slapen, om met haar dochters samen deze moeilijke tijd te doorstaan en samen te zijn. Jaren geleden verloor zij al een dochtertje op peuterleeftijd, en nu heeft ze weer een dochter verloren. Haar dochters hebben dus nu 2 maal hun een zusje verloren. Ik gun haar en haar dochters vanuit het diepst van mijn hart dat ze die rust kan hebben komende tijd, maar heb helaas geen extra maandinkomen klaarliggen elke maand. Helpen jullie mee, om zo te zorgen dat Carolien in haar eigen tempo verder kan, op haar manier? 


Doneer en deel dit bericht alsjeblieft zoveel mogelijk, via de social media kanalen die je aanspreken! Laten we Carolien samen steunen in deze voor haar en haar dochters zo moeilijke en verdrietige tijd! Alle beetjes helpen, en samen kunnen we het verschil maken! Dank, Freya MBEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
171 donaties
€ 3.913,00
Doel: € 60.000,00
6% / 333 dagen te gaan