Grote inzamelactie tvv spaanse honden en katten

Grote inzamelactie tvv spaanse honden en katten | Geld inzamelen
 
 
help Arca Noah de verwaarloosde honden en katten uit Malaga een nieuw leven te geven

Als vrijwilliger en persoonlijke kennis van de organisatie , zou ik graag jullie hulp inroepen om zoveel mogelijk centjes op te halen voor het welzijn van de straathonden/katten in Spanje.

Christel, haar man Luc en de kids wonen sinds 1999 in Zuid Spanje.  Door de schrijnende beelden van de honden en katjes waar ze dagelijks mee geconfronteerd werden hebben ze in 2008 besloten de stichting Arca Noah op te richten. Tot op heden hebben ze voor meer dan 8000 dieren een huisje gevonden voornamelijk in België en Nederland.

Arca Noah is het Spaans voor ark van Noah, en is de naam die ze gekozen hebben voor de organisatie ter opvang en (her-)plaatsing van honden en katten.
Ze werken met diverse organisaties samen wat nu een doorgangskanaal geworden is voor verlaten, verwaarloosde, zieke en gewonde honden en katten.

Ze proberen ook druk uit te oefenen op de betrokken Spaanse instanties zoals de dierenbescherming e.d. en hopen via de organisatie en de media de politiek te kunnen beïnvloeden, zodat de 'beestachtige' omstandigheden waarin vele dieren in Spanje leven, snel tot het verleden zal behoren. Ook dieren hebben immers recht op een liefdevol en respectvol leven. Arca Noah werkt  met gastgezinnen en andere organisaties die wij hulp aanbieden om hun dieren te herplaatsen , de dieren verblijven in deze gastgezinnen tot ze geadopteerd zijn.

Arca Noah hoopt dit werk nog lang te kunnen voortzetten en hebben de medewerking van een gemotiveerd, energiek en enthousiast team vrijwilligers.

Uw steun en bijdrage zijn van belang voor de verbetering van het lot van de kansarme dieren... elke euro telt.

Alvast bedankt

Wendy

Wendy Geens
21-03-2020

Door het coronavirus in heel Europa, is ook Arca Noah enorm getroffen. Ze kunnen geen nieuwe vluchten inlassen om de geadopteerde hondjes in hun forever home te krijgen. Dit  kost hen veel extra centjes. Ze hebben net ontworming besteld voor de 80 te adopteren hondjes en de 30 blijvertjes. Dit alleen kost hen al 700 euro. Dus lieve mensen als jullie een centje kunnen missen in deze moeilijke tijden denk dan eens aan hen. 

Bedankt en hou het veilig


Wendy Geens
28-04-2019

Hoi allemaal, arca noah kampt met torenhoge dierenartsrekeningen door parvovirus ed. Ook puppymelk kost veel centjes... dus aan iedereen die een euroke kan missen, denk aan deze mensen zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten. Alvast bedankt120 donaties
€ 2.900,00
Doel: € 5.000,00
58%