Gratis Shoppen bij Mijntje voor minima

Gratis Shoppen bij Mijntje voor minima | Geld inzamelen
 
 
Gratis shoppen bij Mijntje voor minima

16 maart jongstleden opende ik mijn gratis kledingwinkel voor minima, dankzij de vele mensen die kleding hadden gedoneerd was het vanaf deze dag al meteen een daverend succes. Heel veel gezinnen heb ik tot dusver al ontzettend blij kunnen maken met mooie, modieuze kleding. Wat is het toch ontzettend belangrijk voor eenieders eigenwaarde om nette, mooie kleding te kunnen dragen. Het sterkt je zelfvertrouwen, vooral bij kinderen.

Iedereen blijft aan mij denken en geven hun kleding massaal bij mij af, wat ontzettend fijn is en waardoor ik nog meer gezinnen kan helpen.

Verder zal ik circa 9 keer per jaar activiteiten voor kinderen gaan organiseren waarvan de ouders niets of nauwelijks iets te besteden hebben, denk hierbij aan tut avondjes waarbij meisjes en of jongens worden voorzien van mooie nieuwe kleding, tevens zal er een kapster en make up artist aanwezig zijn. En wat denk je van een leuke hip hop avond voor jongens en meisjes, nieuwe kleding en een leuke dansles.

Door deze snelle groei, is er al meteen een tweede locatie nodig voor opslag, deze is gevonden met behulp van de gemeente Beuningen.

Nu heb ik hulp nodig in de vorm van een donatie, ik wil al mijn energie geven en erin stoppen maar kan het helaas niet zonder financiële middelen. Denk hierbij aan de inrichting van de opslagruimte, meubilair, kratten, steekwagens, plateauwagens, iedere vrijdag de klanten voorzien van koffie, thee en wat lekkers, mobiele paskamers en als laatste maar een grote wens een bus waar we de kledingrekken en kratten kleding van de ene locatie naar de andere locatie kunnen verplaatsen.

Alle beetjes helpen en ik bedank iedereen voor het lezen.

Liefs Mijntje

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
47 donaties
€ 602,00

Deze actie is gesloten.