Grafmonument voor baby Dennis.

Grafmonument voor baby Dennis. | Geld inzamelen
 
 
Een grafmonument voor baby Dennis.

Een schitterende dag, midden in de zomer. 

Dat had de dag moeten zijn dat kleine baby Dennis het leven van mijn grote broer Dennis, en dat van zijn lieve vriendin Rebecca zou gaan verrijken.

Maar het liep niet zoals iedereen had gehoopt. En met groot verdriet, is voor kleine baby Dennis de finish nooit realiteit geworden. Na een gedenkwaardige en intieme uitvaart, zijn de dagen gekomen van het papierwerk, en geregel voor het laatste rustplaatsje voor de kleine.

Echter, de aangesloten uitvaartverzekering van de ouders dekt alles, behalve een grafmonument. Hier is tot hun verdriet geen geld voor, en zijn deze 2 lieve mensen genoodzaakt om een steen te kopen bij een tuincentrum en zelf een tekst daarop te moeten schilderen. Tuurlijk is dat wat waard. Maar hun wens om deze mooie en respectvolle steen voor Dennis neer te zetten om dit alles écht een plek te kunnen geven, zorgd voor een knel in hun hart.

En daarom probeer ik het via deze weg toch voor elkaar te krijgen om als verrassing, toch dé steen én het stukje afsluiting te kunnen geven die deze 2 lieve mensen zo graag willen hebben.

De 1.775,00,- is een totaalprijs voor de steen, tekst, fundering en plaatsing van de steen.

 

Hartelijk bedankt voor uw interesse in mijn verhaal! 

 

Met hele vriendelijke groetjes, Frank.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
43 donaties
€ 750,00
Doel: € 1.775,00
42%

Deze actie is gesloten.