Grafisch Atelier

Grafisch Atelier | Geld inzamelen
 
 

Bij Stichting De Museumdrukkerij, gevestigd in Grootegast, is het plan ontstaan om een Grafische Kunst Atelier op te richten. In dit atelier kunnen wij tijdens openingstijden met bezoekers van ons museum aan de slag. Ook kunnen we cursussen gegeven aan zowel volwassen als aan jeugd (scholen). De cursussen zullen gedeeltelijk zich richten op het oude ambacht en gedeeltelijk op de kunstzinnige kant van deze technieken. Na afronden van één of meerdere cursussen is er voor de deelnemers de mogelijkheid gebruik te blijven maken van het Atelier.

Ons doel

Hiermee hopen wij niet alleen mee te werken aan een mooiere ervaring van ons museum en de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers, maar ook dat een neveneffect mag ontstaan, dat onze groep vrijwilligers zich mag uitbreiden. Hierdoor kunnen wij op langere termijn een goede bezetting behouden van ons museum en kennis doorgeven aan de volgende generaties.

Uitvoering

Voor het opzetten van dit Grafische Atelier komt binnenkort een ruimte vrij bij ons in het pand. Wij willen met het ingezamelde geld deze ruimte (120 m2) geschikt maken voor het atelier en ook de nodige apparatuur en materialen aanschaffen. Kortom, we gaan hier iets erg moois van maken, en hopelijk wilt u ons daar bij helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

29 donaties
€ 1.090,00
Doel: € 5.000,00
21%