Graf vernieling Luna Beuving

Graf vernieling Luna Beuving | Geld inzamelen
 
 
Luna Beuving Graf herstellen of vervangen.


KINDERGRAFJE GESCHONDEN
OP BEGRAAFPLAATS WOGNUM

. Een laffe losloper heeft het woensdag 12 september, het grafje van de 4-jarige peuter Luna Beuving geschonden. Het gebeurde op de rk begraafplaats van Wognum, waarschijnlijk tussen 14.00 en 16.00 uur. De aanslag lijkt specifiek; andere graven bleven onaangeroerd.

Speeltjes, knuffels, andere memorabilia en planten werden van het rustplaatsje gegraaid en stuk getrapt. Een in het marmer verankerde kaarslantaarn werd losgewrikt (foto’s). Luna stierf op 30 augustus 2014. Haar ouders Danny en Sandra Beuving-Lighthart zijn inmiddels naar Heerhugowaard verhuisd.

Via Facebook berichten beiden zeer aangeslagen over de respectloze rustverstoring van hun kind. Machteloos woedend, ook. Een woede die massaal via sociale media wordt gedeeld. 

 

Naar aanleiding hiervan heeft gemeente Medemblik door de vele medeleven en vragen voor donatie om het graf weer op orde te maken gevraagd een doneeractie te starten.

Het graf zal geheel verwijderd moeten worden. Zodat de krassen weggepolijst kunnen worden de grote steen weer goed vast kan staan. De lantaarn maken en bevestigen de steen met foto herstel en. Daar komt veel bij kijken helaas en zal ouders pijn doen de steen even weg bij het kind!

Alle kleine beetjes helpen.

 

 

 

Luna
29-09-2018

Lieve mensen,  

 

De ouders van Luna zijn jullie zeer dankbaar voor de giften!

De steen is gisteren geheel verwijderd bij Luna en ze gaan daar weer wat moois van maken.

Als de steen weer klaar is zal er een foto volgen.

Nogmaals dank namens de familie.


87 donaties
€ 1.370,00
Doel: € 750,00
182%